Expert american despre METODA folosită de Gheorghe Dincă pentru a distruge cadavrele Alexandrei și Luizei

Un expert american, cu o activitate de aproximativ 50 de ani în cercetarea criminalistică privind incendierea și efectele exploziilor, a explicat că metoda folosită de Gheorghe Dincă, respectiv arderea unor cadavre într-un butoi metalic, este la fel de eficientă ca un crematoriu.

Dr. John DeHaan, specialist în efectele focului și a exploziilor asupra cadavrelor umane, a explicat, în timpul unui interviu pentru serialul ‘Making a Murderer’, publicat de Netflix, că metoda arderii unui cadavru într-un butoi metalic este la fel ca arderea într-un crematoriu comercial.

‘Au fost mai multe cazuri în Statele Unite ale Americii în care cadavrele au fost distruse într-un butoi metalic. Am fost chiar surprins să văd cât de eficientă este această metodă.

Din punct de vedere al energiei termice, metoda are același efect ca acela al unui crematoriu comercial’, a declarat dr. DeHaan, în cadrul interviului.

Expertul american a explicat această metodă în cadrul serialului ‘Making a Murderer’ care face referire la cazul Teresa Halbach, o tânără de 25 de ani care a fost răpită, violată, ucisă și apoi incinerată.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu