Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

EXPERIMENTE ISIS: „JIHADIȘTII LE SCOT ORGANELE, SÂNGELE ÎL FOLOSESC LA TRANSFUZII”

stat-islamic-experimente-naziste_443095Statul Islamic este acuzat de experimente naziste asupra deținuților și a militanților răniți.

Potrivit mariustucă.ro, doctorii din cadrul grupării jihadiste Stat Islamic comit fapte greu de imaginat, experimente naziste, cadrele medicale ale grupării sunt acuzate că recoltează organe apoi le vând pe piața neagră. Această declarație revoltătoare a fost făcută de Abo Rida, un fost prizonier al Statului Islamic. Bărbatul povestește despre modul groaznic în care chirurgii răpiți de Statul Islamic sunt obligați să recolteze organe ale militanților răniți și ale prizonierilor.

Abo Rida, este un fost prizonier care a reușit să scape din calvarul armatei ISIS în timpul unei confuzii generale, în timpul căreia mulți deținuți au fost împușcați. Bărbatul povestește întregul experiment nazist la care sunt supuși prizonierii de către militanții grupării teroriste. Bărbați care sunt sănătoși sunt folosiți pentru transfuzii de sânge și recoltări de organe iar cei aflați într-o stare mai gravă sunt torturați, spre amuzamentul militanților sau, cel mai grav, li se aduc acuzații nefondate precum ar fi jignirea lui Allah sau că au complotat împotriva grupării. Ei sunt apoi pedepsiți și uciși.

Conform sursei menționate mai sus este pentru prima dată când un prizonier al Statului Islamic face confesiuni despre transplantul de organe al prizonierilor. La începutul acestui an Mohamed Alhakim, ambasadorul irakian la ONU a făcut câteva declarații în legătură cu prelevarea de organe de către ISIS, acuzând gruparea teroristă că după prelevarea organelor, corpurile oamenilor sunt aruncate într-o groapă comună de lângă Mossul. Tot atunci, ambasadorul ONU a declarat că mai mulți doctori care s-au opus operației prelevării de organe au fost uciși de către militanții Statului Islamic. Se speculează că organele prelevate sunt vândute iar din banii obținuți ISIS și-ar achiziționa hrană și arme.

Nu este pentru nimeni un secret despre modul îngrozitor la care sunt supuși prizonierii Statului Islamic și despre monstruozitățile care au loc în această grupare teroristă, dar prelevarea de organe ar fi o acuzație destul de dură a Statului Islamic.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.