Experimente genetice teribile. Chinezii “fabrică” un om nou

Dacă Dumnezeu nu există, atunci totul e permis. Regimul ateu de la Beijing finanțeazî exterimente genetice bolnave ca să obțină super-soldați.

Chinezii “fabrică” un om nou”. Progresul tehnologic și lipsa oricăror scrupule nu fac casă bună într-un regim comunist. Exemplele sunt nenumărate, Bing Su, genetician chinez la Institutul Zoologic de stat din Kunming, a implantat recent unei maimuțe gena MCPH1. Aceasă genă este “responsabilă” de dezvoltarea creierul uman.

Experimentul ar putea face ca inteligența acelui animal să se apropie mai degrabă de cea a omului decât de a celorlalte primate.
Următoarele experimente al lui Su vor consta în introducerea în maimuțe a genei SRGAP2C, legată de inteligența umană. De asemenea, și a genei FOXP2, responsabilă pentru abilitățile ling

Și mai înricoșătoare sunt experimentele care vizează îmbunătățirea omului, „Dezvoltarea biotehnologiei în China se îndreaptă într-o direcție cu adevărat macabră”, scrie Brandon Weichert într-un articol postat pe site-ul American Greatness.

Într-o societate comunistă care are ambiții uriașe, cercetătorii nu au nici limite. nici scrpule. Experimentează orice Ce se întâmplă când amesteci ADN-ul de porc și de maimuță? Cum ar fi să creștem organe umane în animale? Știința poate orice, așadar de ce nu?

Înfruntarea cu Statele Unite i-a făcut pe chinezi să se gândească și la aplicațiile militare ale ingineriei genetice. Informațiile americane arată că China a efectuat teste umane asupra membrilor Armatei Populare de Eliberare. Scopul este de a dezvolta soldați cu capacități biologic îmbunătățite. Cel puțin asta susține John Ratcliffe în Wall Street Journal. Articolul este intitulat „China Este amenințarea securității naționale nr. 1. ”

Nu este clar cât de departe au ajuns cercetătorii militari chinezi. Ei pledează pentru “editarea” genei CRISPR. Scopul este de a spori capacitățile umane, Comisia Militară Centrală a Partidului Comunist „susține cercetarea.

Chinezii “fabrică” un om nou. Franța intră și ea în joc
Din păcate, progresele Chinei sunt pe cale să declanșeze o cursă internațională. Guvernul francez tocmai și-a dat aprobarea pentru soldații îmbunătățiți. “Trebuie să fim clari, nu toată lumea are aceleași scrupule ca noi și trebuie să ne pregătim pentru un astfel de viitor”, a declarat ministrul francez pentru forțele armate Florence Parly.

Michael Clarke de la Kings College London a declarat pentru Sun, că acum există o competiție biologică alimentată de China. Vom avea în curând, așa cum a numit-o Societatea Internațională pentru Etică Militară, o rasă de „homo robocopus”?

„Ceea ce este cel mai deranjant la aceste eforturi este că Beijingul a obținut accesul la CRISPR și la cercetări genetice și biotehnologice avansate datorită relației lor cu Statele Unite și alte țări occidentale “, susține Brandon J. Weichert.

„Aceasta se va dovedi o amenințare strategică pe termen lung pentru Statele Unite pe care puțini din Washington, de pe Wall Street sau din Silicon Valley o înțeleg”, spune Weichert, referindu-se la experimentele chineze, scrie site-ul Gatestone Institute.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!