EXCLUSIV! Rareș Bogdan pleacă de la Realitatea TV! Cine îi ia locul și ce ofertă a acceptat jurnalistul! Este o SURPRIZĂ colosală!

Strategia pe care o concepuse Liviu Dragnea pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc peste câteva luni, se pare că va fi aplicată în cele din urmă de PNL. Liderul social democraților dorea să deschidă listă cu un jurnalist sau o jurnalistă cu notorietate și imagine curată. Numele Alessandrei Stoicescu a fost intens vehiculat, însă aceasta a transmis că nu are de gând să plece de la Antena 3.

Dacă se va răzgândi sau nu rămâne de văzut, însă Rareş Bogdan pare să se fi hotărât în cele din urmă să accepte oferta PNL. Dan Andronic a fost primul care a dezvăluit despre negocierile purtate între cele două părţi, iar acum iată că scenariul se confirmă. Potrivit surselor Capital, jurnalistul va pleca de la Realitatea Tv şi este decis să meargă la Bruxelles, unde va câştiga un salariu consistent. Beneficiile pe care i le conferă postul de eurodeputat sunt unele foarte importante. La final de mandat, sunt politicieni, care au rămas în conturi cu peste 500.000 de euro. Câştigurile unui europarlamentar sunt cu mult peste cele prezentate oficial.

Locul lui Rareş Bogdan nu va rămâne gol, pentru că, potrivit surselor Capital, un alt greu din presă şi politică îi va lua locul şi deja ar purta negocieri cu Cozmin Guşă. Este vorba despre Robert Turcescu, care probabil o bună perioadă de timp va fi şi deputat PMP şi moderator tv. Jurnalistul oricum nu mai avea şanse să prindă încă un mandat pe listele partidului fondat de Traian Băsescu, aşa că probabil acesta a fost motivul pentru care a ales să se întoarcă la prima lui dragoste, presa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *