Exclusiv! Plecare bombă de la Realitatea Tv! Cine este vedeta care spune adio televiziunii. Care sunt motivele plecării

Postul de televiziune Realitatea Tv a mai pierdut o vedetă, după ce în urmă cu două săptămâni Rareș Bogdan a ales calea politicii renunțând la emisiunea pe care o avea în prime time. Bogdan a fost înlocuit cu Denise Rifai, dar acum stația a mai primit o lovitură.

Saviana Russu, care prezenta jurnalul de știri al postului, a ales să părăsească Realitatea Tv la finalul săptămânii trecute.

Anunțul a fost făcut de Nora Dincă, o altă vedetă a postului, care a anunțat pe contul ei de socializare că este „mare pierdere pentru Realitatea tv.

Și din postura de angajat al Realității, și din cea de telespectator, mă simt mai sărăcită cu un jurnalist de înaltă ținută profesională. Să-ți fie bine, Saviana”.

Se pare că plecarea vedetei nu are legătură cu problemele pe care le are televiziunea în ultima perioadă, ci este mai degrabă situație ce ține de viața personală.”A ales să plece la o stație locală din Brașov. Ea făcea naveta zilnic de la Brașov și a ales un loc de muncă mai apropiat de casă”, ne-a spus o fostă colegă a Savianei Russu. Nu se știe încă postul pentru care va lucra, dar sursele noastre ne-au comunicat faptul că ”sigur nu este vorba despre Antena3 sau România Tv”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *