EXCLUSIV: Piesa NOUA de la IMPERIAL RECORDS pentru cocalarul Sebastian Konvict

cocalarus1

Pentru un „negru” de Buzau.

IMPERIAL RECORDS & NATIONALISTI.RO ITI UREAZA TIE SI „STOLULUI” TAU MULTA MUIE „latreizecidegradeX3” DE SARBATORI!

Nici muzica nu mai e arta in adevaratul sens al cuvantului. Se gasesc tot felul de persoane care sa ‘munceasca’ pentru o copie a unui gen de muzica. Si ce te uimeste? Copia ajunge sa fie mai cunoscuta decat originalul. Unde era paradoxul…. Asta ne arata ca nu doar arta este sabotata dar si noi, restul oamenilor ne lasam manipulati.
Sa nu generalizam! Exista, cum bine stim, un grup care se mareste de la an la an in Romania caruia i se aplica ‘indobitocirea in masa’. Dur? Nu. Drept e, si trist in acelasi timp ca acesti indivizi reprezinta societatea actuala. Daca pornind de la o tema atat de accesibila ‘ muzica’, reusim sa dezbatem problemele societatii – manipularea, distrugerea culturii etc- atunci este clar ca situatia nu este una fericita.

Revenind la copia care cantareste mai mult in fata indivizilor spalati pe creier, avem si o a doua replica. Enervati sau amuzati, un grup de iubitori de hip hop adevarat, au dorit sa dea replica originala unui alt tanar ce se vrea a fi ‘ cantaret’ . Acesti au reusit prin versuri originale sa exprime realitatea careia ne supunem cu totii. Fie ca vrem sau nu sa recunoastem, adevarul il simtim ‘ nimic din ce era frumos si de bun gust acum nu mai exista, este inlocuit de holograma pe care incepem sa o iubim inconstient’.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. Craciun fericit:) Odorica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *