EXCLUSIV – FOTO/VIDEO NOI CU BATAIA DIN BUZAU! Inflamari pe nimic – bataia de strada din centru orasului nu are tente rasiste! Cititi si va cruciti despre felul abuziv cum au fost anchetati minori

Cazul care a incendiat presa si opinia buzoiana – bataia de strada din centru orasului pare sa ia o turnura pe care nimeni nu o astepta. In urma materialului video difuzat de niste tineri pe youtube,acum cateva zile, aproape toata lumea a fost de acord ca nu este admisibil ca asa ceva sa se intample in Romania secolului XXI. Totusi, din filmuletele respective nu reiese decat bataia administrata de respectivii tineri (care ne-au declarat in exlcusivitate ca au fost in legitima aparare – VEZI NOILE FILMULETE POSTATE), iar in afara de aproximativ doua apostrofari de genul “cioara” si “tigan” (des intalnite de la mediul politic la galeriile de pe stadion) nu s-a vazut nicio alta actiune ca evenimentul sa fie catalogat drept rasist.

 

Inflamarea publica din ambele tabere a crescut exponential pe tot parcursul zilelor trecute imediat ce mass-media (si nu politia) a relatat cum a stiut si ea mai bine cazul respectiv. Asadar un simplu subiect de bataie stradala risca sa devina, in orice clipa o problema nationala care poate aduce o pata in plus Buzaului si implicit Romaniei, mai ales datorita exacerbarii evenimentelor petrecute si a amatorismului unora dintre jurnalisti care au relatat cele intamplate. Asa cum ne-am obisnuit in ultima perioada, daca nu sunt interese politice sau de mare coruptie, alimentate de turnatorii sau ascultari ilegale de telefoane, politistii nostri platiti din bani publici, actioneaza “doar la sesizare”. Dar nu asa s-a intamplat si in acest caz, deoarece, “organele” s-au putut sesiza “din oficiu” si au identificat pe atacatori (oare respectivul atacat, intamplator sau nu “de culoare” nu merita si el anchetat, audiat, mai ales ca era un client vechi al politistilor?), parte din ei fiind minori, “retinandu-i” pentru audieri.  Surse din randul tinerilor ne-au povestit ca acelasi individ “de culoare” i-au atacat alta data pe respectivii cu un cutit (VEZI FILMULETUL POSTAT IN EXCLUSIVITATE), acestia chemand politia pentru a face ordine, lucru care s-a si intamplat. Dincolo de subiectul de presa observam o societate divizata si o presa inflamata care incearca sa traiasca din evenimente adesea umflate mai mult sau mai putin, iar profitorii nu sunt putini, fie ei de orice culore, sau cu orice dimensiune a perciunilor.

Citiți și:  Jos masca de naționalist, GEORGE SIMION!

Iulian Gavriluta

P.S. la inchiderea editiei, tinerii anchetati de politisti au sunat la redactie si ne-au povestit despre felul “anchetei” si asa cum banuiam, au purtat discutii cu “organele” fara sa fie prezent vreun adult  (turore, parinte sau alta persoana majora ), asa cum cere legea in cazul minorilor (atragem atentia “organelor” ca ceea ce au facut ei se numeste abuz si cazul nu este singular – cititi AICI si va cruciti). Luni vom reveni cu marturi de la cei impicati. De asemenea trebuie mentionat faptul ca reporterii nostrii au sunat la IPJ si comisarul sef Florina Crucianu, purtatorul de cuvant ne-a asigurat ca minorii vor fi anchetati “conform legii” (care lege? Militieneasca?). Domnilor, treziti-va! Suntem in secolul XXI, nu mai merge cu fofarlica si minciunica. VOM REVENI!

Sursa: NewsBuzau.ro

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.