Ex-ministrul Victor Costache, detalii LA CALD despre demisie


Medicul Victor Costache şi-a înaintat joi demisia din funcţia de ministru al Sănătăţii, în plină criză generată de pandemia de coronavirus. Ce l-a împins să facă acest lucru?

Într-un interviu acordat Digi24, fostul ministru al Sănătăţii, Victor Costache, a oferit detalii despre motivul demisiei sale.

“Miniștrii demisionează într-un anumit fel, fac parte dintr-o echipă și atunci când vine momentul, vine și demisia.

E important de înțeles că sunt medic, am depus un jurământ și niciodată nu am abandonat un proiect în timpul proiectului. Nu abandonez această criză, voi consilia echipa Ministerului Sănătății și voi rămâne în București cât timp voi fi solicitat.

Ați fost împins să va dați demisia?

Nu are rost să întrăm în detalii și este prea puțin important cum a fost. E important să ne concentrăm pe criza COVID-19.

Mulți oameni consideră că ați părăsit barcă într-un moment foarte nepotrivit.

În niciun caz nu am părăsit corabia în timpul furtunii și rămân alături de echipa Ministerului dacă va fi nevoie de expertiza mea.

Ați avut discuţii contradictorii cu cineva în Guvern?

Sunt momente dificile pentru țară, sunt momente dificile pentru întreaga Europă şi toată lumea lucrează contra cronometru pentru a lua cele mai bune măsuri și a realiza cea mai bună strategie în acest context.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.