EVREUL MILIARDAR George Soros: Va urma o nouă criză financiară devastatoare

evreu-soros

Miliardarul evreu George Soros, unul dintre cei mai cunoscuți investitori din lume, a lansat un avertisment despre viitorul economiei mondiale. Potrivit spuselor sale, în viitorul apropiat va urma o criză economică asemănătoare cu cea din anul 2008, transmite cnbc.com.

Anunțul l-a făcut în cadrul unui forum economic, și a dorit să avertizeze investitorii din lumea, cărora le-a transmis să fie foarte prudenți.

În timp ce China se luptă să se redreseze economic din cauza devalorizării yuan-ului, restul lumii suferă. După părerea sa, revenirea la rate pozitive la dobânzi este o provocare pentru țările în curs de dezvoltare, iar evenimentele actuale seamănă foarte mult cu cele care au dus la criza economică din anul 2008.

VEZI SI: Ce credeți suntem sau nu colonie? Soția unui înalt ofițer din Armata SUA ajunge ministru în România în Guvernul Ciolos/Soros. Ministrul Mediului, Cristiana Pașca-Palmer, este soția unui oficial al Administrației SUA

După prăbușirea yuan-ului, piața valutară, cea bursieră și cea a bunurilor de larg consum au fost puse sub asediu, iar scăderea în continuare a monezii nu face decât să stârnească mai multe îngrijorări specialiștilor cu privire la puterea economică a Chinei. Aproape 2.500 de miliarde de dolari au fost sterși din valoarea totală a acțiunilor anul acesta, iar pierderile s-au agravat săptămâna trecută, odată cu prăbușirea bursei din China.

Potrivit lui Soros, China are o problemă majoră de ajutorare, care seamănă cu o nouă criză.

VEZI SI: Comunicat al Parchetului general de la Moscova: Fundațiile lui George Soros, amenințări la adresa ordinii constituționale și a securității!

„China are o problemă majoră de ajutorare. Aș spune că este o nouă criză. Când mă uit la piețele financiare, căd o provocare majoră care îmi amintește de criza pe care am avut-o în 2008”, a declarat Soros.

Soros a mai declarat că actuala posibilă criză ar fi mai serioasă decât cea din 2008.

George Soros conduce un fond de investiții care a crescut din anul 1969 până în 2011 cu aproximativ 20% în fiecare an. Această creștere i-a dus averea până la aproximativ 27,3 miliarde de dolari. El și-a început cariera în New York în anii ’50, iar reputația în investiții a luat-o în 1992, când a câștigat un miliard de dolari după ce a făcut un pariu conform căruia Marea Britanie va fi nevoită să devalorizeze lira.

VEZI SI: ”Soroșiștii” au încercat deturnarea protestului din Piața Universității. Protestatarii cu Tricolorul în mâini au oprit diversiunea ”iohannistă”

loading...
Loading...
   

2 comentarii la „EVREUL MILIARDAR George Soros: Va urma o nouă criză financiară devastatoare

  • 8 ianuarie 2016 la 00:03
    Permalink

    in china nu e o criza,e efectul devastator al tarilor dezvoltate.multi stiau ca,mai devreme sau mai trz china va cadea.pana in 2020,china va deveni o tara subdezvoltata,si asta se stie

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *