Evreul CRIMINAL – Ariel Sharon a murit

Ariel Sharon a murit, sambata, la varsta de 85 de ani, dupa ce se afla in coma de opt ani.

Presa din Israel scrie ca in ultimele 48 de ore, starea de sanatate a fostului premier evreu  s-a agravat, astfel ca acesta se afla aproape de moarte. Ariel Sharon intrase in coma in 2006.

Reprezentantii spitalului in care se afla Sharon au spus, joi, ca starea sa de sanatate s-a deteriorat accentuat in ultimele ore. De asemenea, membrii familiei sale se stransesera deja in jurul sau.

La inceputul anului, medicii spuneau ca fostul prim-ministru al Israelului isi traieste „ultimele sale zile”, starea sa critica de sanatate deteriorandu-se si mai mult. Pe langa scaderea functionarii mai multor organe, printre care si rinichii, Sharon suferea si de o infectie a sangelui.

Citiți și:  ULTIMA ORA. Zeci de MORTI si zeci de RANITI GRAV la o sarbatoare religioasa. Unde s-a produs tragedia

Ariel Sharon a murit la Centrul Medical Shaba din afara orasului Tel Aviv. Reprezentantii unitatii sanitare urmeaza sa emita un comunicat de presa.

Ariel Sharon a fost cel de-al 11-lea premier israelian si general in armata care a comis crime impotriva Palestinei. A fost premier al Israelului in perioada 2001 – 2006. Sursa: Nationalisti.ro

sharon-catoon

ariel-sharon

35 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU