“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
FOCUS 14

EVREII URLA IAR: “ATAC ANTISEMIT” la SINAGOGA din Sighisoara. A fost mâzgălită cu însemne fasciste şi xenofobe

sinagoga-680x365

Evreii urla si varsa iar sase milioane de lacrimi! Sinagoga din Sighişoara ar fi fost vandalizată de doi tineri, care au scris simboluri, mesaje xenofobe în limba germană şi însemne naziste pe unul dintre pereţii ei. Locuinţele celor doi tineri au fost percheziţionate de militieni, care au ridicat mai multe bunuri.

Militenii din Mureş au fost anunţaţi că Sinagoga a fost vandalizată în data de 15 februarie, iar de atunci au început să-i caute pe cei vinovaţi. Joi dimineaţă, oamenii legii au efectuat o percheziţie domiciliară, în urma căreia au identificat doi tineri, de 16 şi 18 ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de utilizarea în public a simbolurilor fasciste, rasiste sau xenofobe.

Potrivit informaţiilor obţinute de ziaristii de la Vocea Transilvaniei, percheziţiile au avut loc la domiciliile celor doi tineri, care sunt prieteni, şi care au recunosct (SUB PRESIUNE) că sunt cei care au mâzgălit peretele Sinagogii din Sighişoara. De asemenea, se pare că cei doi nu fac parte dintr-un grup mai mare care să le împărtăşească opiniile.

Printre însemnele desenate de aceştia cu vopsea se numără o svastică şi un „SS” (Schutzstaffel, organizaţia paramilitară fascistă care reprezenta elita partidului nazist din Germania – n.red.)

Acum, cei doi tineri riscă închisoare de la 6 luni la 5 ani.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

4 comentarii

  1. Eu pun o singura intrebare : de ce mai exista INCA, la ora actuala, cosmelia aia jidoveasca la Sighisoara ? Intrebarea ar putea fi multiplicata si pentru alte orase din Tara.

  2. O provocare-este o actiune de santaj asupra Romaniei,au mai fost asemenea provocari dealungul timpului dupa evenimentele din 89.-o presiune pe guvernul putin patriotic din Romania.Cosmelia face parte din istoria noastra ,sa o respectam-problema ii cu faptul ca se arunca cu rahat pe ospitalierul neam romanesc.

  3. In suficiente orase din tara exista sinagogi jidovesti. La mine in oras Sibiu au avut tupeul sa ceara banii din taxele noastre din bugetul primariei sa-si renoveze Sinagoga. Eu recomand sa ingropati porci mortii in curtea sinagogilor pentru ca nu e ilegal si este extrem de grav pentru evrei egal cu un mare blestem. Va amintiti de Isus cand a alungat demoni si acestia au posedat porci dupa ce au iesit dupa un barbat exorcizat posedat de o legiunede demoni.?Va asigur ca dupa ce vor stii ca sunt porci ingropati acolo nu vor mai folosi Sinagoga! La fel se tem si musulmanii!

  4. mda, cand jidanii ard din temelii o biserica fie si catolica (nu ii am de loc la inima pe nemernicii astia de catolici dupa ce atrocitati au comis in Transilvania dar in cazul de fata se impune sa fim obiectivi) e doar un act de vandalism eventual si ala minor, cand insa cei constienti de atrocitatile cumplite comise djidani impotriva romanilor le dau timid (nici nu poti sa le reprosezi asta dat fiind contextul iudeobolsevic al pseudostatului in care traim) cu spray pe la bot , se dezlantuie tot iadul jidanesc.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.