fbpx
INTERNATIONALSTIRI

EVREII SE PLANG DE “ANTISEMITISM” …si “FUG” din EUROPA

netanyahu-465x390

Cand citesc un astfel de articol ma apuca tot rasul. Cat de prost sa fii sa pui botul ? Doar se stie ca evreul este  maestrul minciunii… deja au inceput sa-mi curga 6.000.000 de lacrimi … :))

De pe Evenimentul Zilei:

Israelul FUGE din Europa: „Un val de ISLAMIZARE și ANTISEMITISM mătură Occidentul!”

Premierul evreu a făcut acest comentariu cu ocazia sosirii în Israel a unei delegații japoneze. Liderul de la Tel Aviv și-a anunțat intenția de se orienta într-o mai mare măsură către piețele asiatice.

Afirmațiile lui Netanyahu vin pe fondul creșterii tensiunilor în Europa, după atacurile teroriste de la Paris, care au ucis 17 oameni, inclusiv 4 evrei într-un magazin cușer, iar fostul Rabin Șef, Lord Jonathan Sacks, a declarat că evreii britanici se tem să meargă la magazine sau sinagogi.

Premierul israelian l-a primit luni pe omologul său japonez, Shinzo Abe, dezvăluindu-și intențiile de dezvolta comerțul cu Orientul Îndepărtat din cauza ostilității crescânde față de evrei în Europa:

„Vestul Europei se confruntă cu un val de islamizare, de antisemitism și de antisionism. Este măturat de aceste valuri, iar noi vrem să ne asigurăm că în anii viitori Israelul să aibă o diversitate de piețe în întreaga lume.”

Aceste declarații sunt ultimele dintr-un șir de semnale că Israelul dorește să-și reducă dependența economică de Uniunea Europeană.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.