Evreii din Ucraina cer Israelului sa trimita forte de securitate pentru a-i apara

Evreii vor sa puna mana pe Ucraina. Articolul urmator a fost preluat de pe un site romanesc de presa. El nu reflecta adevarul… doar ceea ce doreste jidanul sa crezi tu.

De pe Ziare.com:

Din cauza ostilitatii crescande fata de evreii din intreaga Ucraina, presedintele Federatiei Organizatiilor Evreiesti din Europa, rabinul Menahem Margolin, a cerut prim-ministrului Benyamin Netanyahu si ministrului Apararii Moshe Yaalon sa actioneze de urgenta pentru a trimite „personal de securitate instruit” pentru a proteja comunitatea evreiasca din Ucraina.

El a cerut in mod expres ca asistenta solicitata sa fie trimisa in orasele in care tulburarile actuale ar putea lua forma unor atacuri antisemite, relateaza Israel and stuff.

Rabbi Margolin a declarat ca a facut aceasta solicitare in numele evreilor din Ucraina. De asemenea, el a cerut ca sefii de stat din Europa, sa-si formuleze clar un punct de vedere referitor la opozitia de la Kiev si sa-si asume responsabilitatea in cazul in care vor avea loc noi atacuri asupra evreilor.

Rabinul i-a informat pe prim-ministrul si pe ministrul apararii din Israel de sentimentul tot mai mare de groaza din randul comunitatii evreiesti din Ucraina, in ultimele zile, cand o bomba aruncata a incendiat o sinagoga, iar multi rabini au primit amenintari.

„Rapoartele din zonele locuite de evrei indica o tendinta ingrijoratoare, in care actele de violenta sunt axate pe tot mai multe obiective evreiesti pe masura ce timpul trece – si nu exista nici o posibilitate pentru a salva victimele”, a adaugat rabinul.

„In numele evreilor din Ucraina, a Centrul Rabinic Europa si a Federatiei Organizatiilor Evreiesti din UE, va implor sa luati orice masura necesara, inclusiv trimiterea de forte de securitate, pentru a asigura siguranta comunitatilor evreiesti din Ucraina, pana cand calmul va fi restabilit”.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Citiți și:  Logică evreiască: Polițistul care a amendat-o pe Maia Morgenstern e de vină că aceasta circula cu ITP-ul la mașină expirat fiindcă nu purta mască!
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Vaiaudincoasa
Vaiaudincoasa
6 ani in urma cu

Mhahahaaaaa…. cît tupeu scîrbos au jegosii astia! Avînd in vedere prostia omeneasca… isi merita soarta din plin!

Oricum la noi sunt pe val, nationalitate le-au dat, cartiere le-au construit, mai trebuie ca prostu de romîn sa le intinda covoru rosu si sa-i invite la dineu… bravo balalailor, va mînca cînii din straita! Sa va mînce bag peleu-n voi, ca nu stiti decît sa criticati si sa dati perverse la cei care va vor binele! Hai las…

baruchhashem1
baruchhashem1
6 ani in urma cu

Jidanii din toata europa trebuiesc stransi impreuna cu serviii lor luciferieni masoni si trimisi pana la ultimul, in Israel ! Nu mai vrem niciun jidan si mason in romania ! Ne-am saturat de ei caci toti lucreaza pentru statul Israel si pentru guvernul mondial diabolic ! D-zeu sa-i nimiceasca pe toti tradatorii acestei tari ! Stim foarte bine ca lucreaza la distrugerea statelor, familiilor si a crestinismului, ca sa inaugureze religia luciferiana New Age si sa reduca populatia Terrei la 500 de milioane de locuitori ! Si al 3-lea razboi ,mondial a fost conceput in 1871 de sionisti si masoni ! Sunt cu totii niste criminali ordinari !