Evreii din Ucraina cer Israelului sa trimita forte de securitate pentru a-i apara

Evreii vor sa puna mana pe Ucraina. Articolul urmator a fost preluat de pe un site romanesc de presa. El nu reflecta adevarul… doar ceea ce doreste jidanul sa crezi tu.

De pe Ziare.com:

Din cauza ostilitatii crescande fata de evreii din intreaga Ucraina, presedintele Federatiei Organizatiilor Evreiesti din Europa, rabinul Menahem Margolin, a cerut prim-ministrului Benyamin Netanyahu si ministrului Apararii Moshe Yaalon sa actioneze de urgenta pentru a trimite „personal de securitate instruit” pentru a proteja comunitatea evreiasca din Ucraina.

El a cerut in mod expres ca asistenta solicitata sa fie trimisa in orasele in care tulburarile actuale ar putea lua forma unor atacuri antisemite, relateaza Israel and stuff.

Rabbi Margolin a declarat ca a facut aceasta solicitare in numele evreilor din Ucraina. De asemenea, el a cerut ca sefii de stat din Europa, sa-si formuleze clar un punct de vedere referitor la opozitia de la Kiev si sa-si asume responsabilitatea in cazul in care vor avea loc noi atacuri asupra evreilor.

Rabinul i-a informat pe prim-ministrul si pe ministrul apararii din Israel de sentimentul tot mai mare de groaza din randul comunitatii evreiesti din Ucraina, in ultimele zile, cand o bomba aruncata a incendiat o sinagoga, iar multi rabini au primit amenintari.

„Rapoartele din zonele locuite de evrei indica o tendinta ingrijoratoare, in care actele de violenta sunt axate pe tot mai multe obiective evreiesti pe masura ce timpul trece – si nu exista nici o posibilitate pentru a salva victimele”, a adaugat rabinul.

„In numele evreilor din Ucraina, a Centrul Rabinic Europa si a Federatiei Organizatiilor Evreiesti din UE, va implor sa luati orice masura necesara, inclusiv trimiterea de forte de securitate, pentru a asigura siguranta comunitatilor evreiesti din Ucraina, pana cand calmul va fi restabilit”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  BREAKING Ambasada SUA din Kiev a cerut Departamentului de Stat să autorizeze plecarea personalului neesențial și a familiilor acestuia

2 comentarii

  1. Vaiaudincoasa

    Mhahahaaaaa…. cît tupeu scîrbos au jegosii astia! Avînd in vedere prostia omeneasca… isi merita soarta din plin!

    Oricum la noi sunt pe val, nationalitate le-au dat, cartiere le-au construit, mai trebuie ca prostu de romîn sa le intinda covoru rosu si sa-i invite la dineu… bravo balalailor, va mînca cînii din straita! Sa va mînce bag peleu-n voi, ca nu stiti decît sa criticati si sa dati perverse la cei care va vor binele! Hai las…

  2. Jidanii din toata europa trebuiesc stransi impreuna cu serviii lor luciferieni masoni si trimisi pana la ultimul, in Israel ! Nu mai vrem niciun jidan si mason in romania ! Ne-am saturat de ei caci toti lucreaza pentru statul Israel si pentru guvernul mondial diabolic ! D-zeu sa-i nimiceasca pe toti tradatorii acestei tari ! Stim foarte bine ca lucreaza la distrugerea statelor, familiilor si a crestinismului, ca sa inaugureze religia luciferiana New Age si sa reduca populatia Terrei la 500 de milioane de locuitori ! Si al 3-lea razboi ,mondial a fost conceput in 1871 de sionisti si masoni ! Sunt cu totii niste criminali ordinari !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.