Evreii AU ARS o biserica catolica

Cand tot mapamondul vorbeste despre atacul din biserica din Statele Unite, in Israel, evreii au incendiat o biserica catolica. Iata detalii despre eveniment asa cum au fost publicate intr-un articol in New York Post.

Politia israeliana a confirmat arestarea a 16 tineri evrei dupa ce o biserica catolica din apropiere de Marea Galileei a fost incendiata. Biserica a fost afectata puternic in urma atacului arsonist, care a avut loc intr-o joi. Focul a izbucnit in timpul noptii si a cauzat mari pagube atat in interiorului bisericii cat si in exterior, sustine purtatorul de cuvant al politiei din Israel, Micky Rosenfeld.

Un pasaj preluat dintr-o rugaciune evreiasca a fost scris cu spray colorant rosu pe unul din zidurile exterioare ale bisericii. Acel pasaj invoca eliminarea persoanelor care se inchina la idoli. Incidentul este acum investigat de catre departamentul care se ocupa de infractiuni nationaliste din politia israeliana din districtul de vest. Tinerii arestati sunt studenti ai seminarului evreiesc din districtul de vest. Avocatul lor, Itamar Ben Gvir, a declarat pentru postul de radio al armatei israeliene ca politia nu are nici o dovada impotriva tinerilor, acestia au fost arestati doar pentru suspiciune deoarece erau tineri localnici.

Citiți și:  Intoxicare antiromânescă la Digi24

biserica-in-flacari

Parintele Matthias Karl, un calugar german de la biserica incendiata, a declarat ca focul a afectat un magazin cu suveniruri, un loc de pelerinaj si o camera de intalnire. Pe langa aceste pierderi materiale se adauga si distrugerea bibliilor si a cartilor de rugaciune care nu au putut fi salvate din incendiu. „Totul a fost distrus, focul a cuprins tot” declara acesta. Parintele Matthias a declarat ca un calugar si un voluntar al bisericii au fost trimisi la spital din pricina intoxicarii cu monoxid de carbon insa zona de rugaciune a ramas neafectata de incendiu.

Biserica romano catolica, cunoscuta si sub numele de biserica inmultiirii painilor si pestilor, este o biserica nou cladita pe ramasitele unei biserici bizantine din secolul al cincilea. Aceasta marcheaza locul unde Iisus a facut miracolul inmultirii mancarii pentru a hrani poporul. Aceasta se afla in Tabgha pe malul Marii Galileei in partea de nord a Israelului.

Citiți și:  „Au făcut-o jidănește”: Autorul emailului anti-semit, adresat evreicei Morgenstern, este EVREU?

Nu va asteptati la indignare publica, acest incident va trece aproape neobservat. Crestinii nu pot percepe si sunt confuzi cand se confrunta cu atacuri ale evreilor impotriva crestinatatii sau impotriva lui Iisus.

VEZI SI: Femeie batuta pe strada, de un TIGAN. Politia s-a mirat de ce are nevoie de ambulanta victima…
3 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU