Evreica Renate Weber, ex-presedinta Fundatiei Soros, ajunge in fruntea S.I.E! Doamne, cu ce ti-am gresit noi?

SRI si SIE, daca iubeau cu adevarat aceasta tara, puneau piciorul in prag: “Oamenii lui Soros nu au ce sa caute in fruntea serviciilor secrete romanesti!”. Ca de obicei au acceptat pozitia de supusi umili: “Sa vina oamenii lui Soros ca nu ne deranjeaza cu nimic!”. L-au pus in fruntea statului roman pe maimutoiul de Iohannis, fie vorba intre noi habar nu are pe ce lume traieste, ca sa pregateasca tara in liniste pentru faza urmatoare: carne de tun pentru Statele Unite si NATO! Asta e, daca suntem colonia Statelor Unite si Israelului!

VEZI SI: Masoneria pe faţă: vrem homosexualitate, dizolvarea ţărilor Europene.

Am suferit in comunism, am suferit dupa comunism, acum ce Dumnezeu mai urmeaza? Sa ne extermine cu totul? Pur si simplu fata de pamantul acesta romanesc exista un dezinteres total, Fereasca Dumnezeu daca ar misca cineva un deget pentru tara aceasta, toti se uita ca vitele si asteapta…ce asteptati? Cloaca infecta de mafioti din Parlamentul Romaniei de ani de zile are grija sa le explice tuturor cum sta treaba cu parcursul european fara sa vada ca Uniunea Europeana mai are putin si crapa in doua! Teorii, idei, o luam in stanga, ba ne ducem in dreapta, hai ca e mai bine la centru, dar niciodata Romania nu este pusa pe primul plan: “Ce ne transmit stapanii de la Washington si Bruxelles?”. Imi cer scuze, idiotul de mine nu stia ca suntem Norvegia, Spania sau Portugalia si ne aflam intr-un colt aparat de ape si-n felul acesta ne permitem sa dezvoltam teorii utopice/distopice functie de starea de spirit! Am uitat ca PIB-ul este urias si trebuie sa ne inaltam spiritul catre puritatea Imago-ului Dei, suntem prea fericiti, existential vorbit, si am reusit sa depasim materialul ca forma de perceptie! Rar vezi o asa mare doza de cretinitate din partea unora pusi sa conduca destinele unui popor!

renate-weber

VEZI SI: Klaus Iohannis, omul masoneriei ruso-germane. Victor Ponta, omul foştilor comunişti. Sau mafia internaţională vs mafia naţională

Comportament de Cro-Magnon: ne bucuram la sutienul lu’ Udrea si ” iote Videanu, ‘ar al dracu’ el ce viloi avea si noi ne inghesuim in tramvai!”. Am reusit sa adaptam si conceptul de justitie specificului national de nesimtire, manea asortata cu burta mare si degetul mic ridicat ‘ntelectual cand muscam din micul miortic: “Aia da: ii baga la inchisoare!”. Ethosul national a pierit de acest pamant, nu ne mai reprezinta aristocratia “camesii” brodata cu motive nationale, pe foc am pus trunchiul cel gros al culturii romanesti, ca sa devenim moderni, civilizati si europeni: 200 de euro cheltuiti la mall si suntem milionari rasati, un Mercedes parcat in fata vilei si gata!, Onasis scrie pe noi! Atat de groteasca este aceasta stare de spirit incat nu o pot teoretiza, imi sta mintea in loc cand vad ce s-a ales de tara noastra! Nu va crapa obrazul de rusine? Acasa la dumneavoastra tot asa procedati, apucati painea de pe masa cu mana plina de namol?

VEZI SI: Armele secrete ale României: In 1968, Armata Româna a folosit un laser extrem de puternic care a topit tancurile rusesti care vroiau sa invadeze tara. Realitate sau fantezie?

Tara aceasta este casa noastra a tuturor si trebuie sa avem grija de ea, dar bag seama ca nesimtirea unora a depasit Varful Nehoiu! (sursa)

VEZI SI: Noua Ordine Mondiala si pregatirile decimarii populatiei cu 50% – Descoperiri Socante
loading...
Loading...
   

3 comentarii la „Evreica Renate Weber, ex-presedinta Fundatiei Soros, ajunge in fruntea S.I.E! Doamne, cu ce ti-am gresit noi?

 • 23 iunie 2015 la 15:02
  Permalink

  Titlul : Evreica Renate Weber.
  Eu nu cred o iota ca am fi sub ordinele SUA. Suntem mai departe sub cizma muscala. Cand urmasii lui Churchil vor completa pe un alt servetel de hartie si sa-l impuna urmasilor lui Stalin ca nu mai suntem in zona de protectie moscovita, atunci am sa cred.
  Avem acum baze militare si armament SUA in tara. Si ce daca ? Si in WW2 aveam baze militare, comandamente si state majore germane pe teritoriul tarii. Si la ce ne-a folosit ? Tot cum a vrut Moscova s-a rezolvat. Cine nu-si cunoaste istoria risca s-o repete. Cu siguranta se va ivi la momentul oportun persoana care, pentru a scapa tara de "dezastru", va forta Romania sa intoarca armele contra Vestului(ca in 1944)
  Nu va suparati ca va aduc aminte, dar lupta antimasonica si lupta contra ocultei evreiesti mondiale s-a dus si in perioada interbelica. Si drept urmare a venit peste noi dezastrul bolsevic. Nu inteleg de ce vreti sa repetam istoria si sa aducem un alt dezastru neamului romanesc.
  Eu as repune pe tapet vechiul indemn leninist : "Invatati, Invatati, Invatati !". Indemnul nu-i unul comunist sau bolsevic. Pentru a ne emancipa acesta este primul lucru de facut. Al doilea ar putea fi Decalogul Biblic. Pentru a fi competitivi in lume ne trebuie oameni eruditi nu agramati(vezti rezultatele scolare la noi in tara). Nu cred ca avem nevoie sa luptam contra comunistilor sau contra legionarilor sau contra evreilor sau contra tziganilor sau contra ungurilor, etc. Trebuie sa luptam contra pacatelor noastre, contra viciilor noastre, contra slabiciunilor si ignorantei noastre prin invatatura, umilinta si respect fata de parinti, fata de familia noastra, fata de rudele noastre de sange, fata de stramosii nostri de sange. Cam asta ar fi esenta nationalismului.

  Răspunde
 • 23 iunie 2015 la 17:21
  Permalink

  Daca Iohannis este un maimutoi, pe care alt maimutoi l-am fi putut vota?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *