Evreica ANA PAUKER, poreclita si „Stalin in fusta”, cea mai rea femeie din istoria Romaniei

Ana_Pauker

Ana Pauker, de origine evreica, poreclita si „Stalin in Fusta”, este unul din personajele considerate de istoricii romani ca au dat dovada de o cruzime dusa la extrem, pentru a-si putea indeplini telurile.

Un vechi sat romanesc din Vaslui, Codaestii, a devenit in prima jumatate a secolului XIX un targusor jidanesc, datorita sosirii unor emigranti din Galitia, cu acordul domnitorului Mihai Voda Sturza. Aici se naste, Hanna Rabinsohn, pe 13 februarie 1893, viitoarea Ana Pauker, una dintre cele mai nefaste figuri din istoria contemporana a Romaniei.
Tatal sau era angajatul comunitatii evreiesti care taia animale in asa fel incat sa nu mai ramana nicio picatura de sange (metoda jidaneasca ce provoaca extrem de multa suferinta animalelor), el avand 35 de ani, iar mama 30 de ani. Primele clase primare facute de Ana Pauker sunt facute la Codaesti, urmand, in paralel, heiderul – scoala confesionala evreiasca. Dupa o scurta perioada de timp se muta la Bucuresti, unde are mai multe ocupatii, cum ar fi croitoria si studiul limbii ebraice.

Citiți și:  Implicarea lui George Soroș în lovitura de stat de la 1989

De foarte tanara intra in miscarea comunista si emigreaza in Franta, acolo unde il cunoaste pe viitorul sot, Marcel pauker. Casnicia lor avea sa fie una extrem de ciudata, spun istoricii, deoarece Ana Pauker avea si alte legaturi amoroase, tot in perioada respectiva, cu alti tovarasi de partid.

Dupa ce revine in Romania, activeaza in cadrul Partidului Comunist Roman (PCR), un partid considerat de sefii cominternului ca facand parte dintr-o tara multinationala. Practic, partidul avea numai 25% membri romani, peste 30% membri evrei, restul fiind unguri si bulgari. Ana Pauker este condamnata in urma unui amplu proces la ani grei de inchisoare, pe ca nu ii executa decat in mica parte.

Citiți și:  Logică evreiască: Polițistul care a amendat-o pe Maia Morgenstern e de vină că aceasta circula cu ITP-ul la mașină expirat fiindcă nu purta mască!

In 1940, la cedarea Basarabiei, rusii captureaza cativa fruntasi romani pe care ii schimba cu agentii lor comunisti din Romania, printre care si evreica Ana Pauker. Schimbul dintre ea cu un fruntas al taranilor basarabeni este facut pe podul de la Ungheni.

Din momentul respectiv, in PCR se formeaza doua fractiuni de baza: pe de o parte comunistii aflati in inchisorile din Romania, sub conducerea lui Gheorghiu Dej, iar pe de alta parte comunistii de la Moscova, in frunte cu Ana Pauker. Aceasta impartire va avea repercursiuni in timp. Astfel, comunistii ramasi in tara participa la lovitura de stat de la 23 august, impreuna cu regele. – Redactia Nationalisti.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
JE
JE
6 ani in urma cu

Sa ne delectam putin cu "binefarerile" evreilor:
http://bit.ly/1kK5nzH http://bit.ly/1dMZltI http://bit.ly/1gnw4Tw http://bit.ly/1iakX4E http://bit.ly/1dRhJS7

Bineinteles (si) noi trebuie sa ne recunoastem vinovati si sa depagubim Israelul cu 60 miliarde de dolari:
http://bit.ly/1hcMkZh
in timp ce mafia lor locala si globala ne fura de ne rup:
http://bit.ly/PtXDVs http://bit.ly/1fTBE53
Nici un cuvant despre crimele pe care mafia comunisto-evreiasca le-a facut in Romania:
http://bit.ly/1ioHyKV
(raportul complet il gasiti aici:
http://bit.ly/1d1uPye)

In legatura cu holocaustul au aparut deja diverse suspiciuni:
http://bit.ly/1cTIUbd
(Holocaust Handbooks Eric Hunt 'The Jewish Gas Chamber Hoax')
http://bit.ly/OrMAuU
(Auschwitz – Why The Gas Chambers Are A Myth)
http://bit.ly/1iNfTWF

Harald
Harald
6 ani in urma cu
Raspunde lui:  JE

Mai o ,,binefacere'' uitata , un copil omorat de un general evreu in Falciu si acoperit totul in 1990 cu un santaj cu dosarul pe masa.