fbpx
OPINII

Evolutie, Involutie sau doar Mediocritate

Poporul chinez surprinde istoria prin faptul că este primul popor care intră în Evul Mediu , în condiţiile în care restul lumii parcurgea încă Antichitatea . Însă acest avans nu a ajutat în nici-un fel poporul chinez deoarece este unul dintre ultimele popoare care începe să parcurgă etapele către un stat modern, în timp ce restul lumii se află de ani buni în epoca modernă.China în momentul de faţă este o ţară puternică, foarte avansată în domeniul tehnologiei , toate acestea datorită poporului chinez.

Evoluţia istorică a popoarelor europene a însemnat pentru întreaga lume un exemplu de urmat , astfel se observă o evoluţie a Europei dinspre partea vestică spre partea estică . Fapt demonstrat de perioadele în care s-au manifestat curentele de înnoire socială şi culturală , în România spre exemplu aceste curente au pătruns mai târziu datorită formelor de conducere a ţărilor române din aceea perioadă. Chiar dacă poporul român a parcurs mai greu aceste curente , chiar dacă a avut o dezvoltare ceva mai lentă datorită conducătorilor trădători şi chiar cu astfel de conducători , România în anul 2013 este un stat modern.

Însă o utopie totală difuzată pe canalele de mass-media , m-a determinat să scriu acest articol . Este vorba despre forma de organizare ierarhică a ţiganilor , desi acest popor este provenient din zona Indiei , în momentul de faţă aceştia sunt împrăştiaţi în întreaga lume . Ei s-au deplasat din India şi s-au stabilit în alte ţări precum România în urmă cu ceva secole. Acum vine utopia , deşi acest popor este răvăşit în diverse ţări şi spaţii , când lumea e de mult în epoca modernă aceştia îşi permit să aibă un împărat pe un aşa zis “Iulian Rădulescu “ şi au avut şi un rege care zilele trecute a murit , urmând ca după înmormântarea acestuia să fie proclamat noul rege pe principiul francez “Le Roi Est Mort, Vive Le Roi!”.

Acum stau si mă intreb chiar e posibil asa ceva?

Sursa: FrontPress.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.