EUROSCEPTICII, noua tinta a extremistilor “antifascisti” din Germania (VIDEO)

Extremiştii de stânga din Germania au trecut de la atacurile fizice îndreptate cu predilecţie împotriva naţionaliştiştilor la tentative de intimidare a formatorilor de opinie eurosceptici. Liderul partidului Alternativa pentru Germania (AfD), care şi-a stabilit ca principal ţel scoaterea ţării din Zona Euro pentru evitarea adâncirii crizei financiare, a fost atacat sâmbăta trecută în timpul unei întruniri politice.

Bernd Lucke rostea un discurs în faţa susţinătorilor săi din Bremen, când la un moment dat un grup de tineri a urcat pe scenă pulverizând înspre acesta mai multe spray-uri cu gaze iritant-lacrimogene. Un alt membru AfD a fost rănit cu un cuţit.

Poliţia a intervenit rapid şi a reţinut trei suspecţi din grupul de 20-25 de atacatori. Aceştia au vârste cuprinse între 22 şi 27 de ani.

Citiți și:  Germania e în stare de șoc! ANUNTUL venit acum este cumplit

Lucke, în vârstp de 61 de ani, a scăpat teafăr dar ulterior şi-a înăsprit retorica împotriva extremismului de stânga şi a cerut combaterea acestui fenomen. “Este timpul să nu mai fim aşa de răbdători cu grupurile de extremă stânga şi ar fi bine să începem odată să clarificăm statutul lor în justiţie”, a spus acesta pentru Neue Osnabrucker Zeitung.

AfD este cotat în sondaje cu circa 3 procente din opţiunile de vot. Membrii formaţiunii susţin că atacul din Bremen nu este primul de acest fel. Sursa: FrontPress.ro

Citeste si Eurosceptic german: Romania, printre tarile exploatate de UE pentru revigorarea economiei altor state

 

Citiți și:  Germania e în stare de șoc! ANUNTUL venit acum este cumplit

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.