Europa se pregateste de RAZBOI

vladimir-putin

Vladimir Putin: “Nici o tara nu trebuie sa-si faca iluzii ca are o armata mai puternica decat Rusia”.

Putin a declarat asta acum cateva zile, dupa ce a trimis doua bombardiere Tupolev sa incalce spatiul aerian al Marii Britanii. Ati auzit bine: bombardierele nu erau la granita, in spatiul international, ci direct pe teritoriul UK: http://www.theguardian.com/uk-news/2015/feb/19/russian-bomber-flew-inland-cornwall-uk-airspace-witness

Conform legilor internationale, Marea Britanie avea tot dreptul sa doboare bombardierul rusesc. In schimb, l-a escortat afara din tara. In 1983, rusii au doborat un Boeing 747 coreean (KAL 007) pentru ca “li s-a parut” ca ar fi un avion spion american. 269 de oameni nevinovati au fost omorati.

Ministrul britanic de razboi, Michael Fallon:

Razboiul cu Rusia nu va fi unul rece, pentru ca situatia este deja destul de fierbinte.

Cum se pregateste Rusia:

In 2015, Rusia a taiat la sange bugetele pentru sanatate, pensii, salarii, transporturi si constructii civile, in schimb a marit bugetul Armatei cu 50 de miliarde de dolari (33%). Banii nu se vor duce in salariile militarilor rusi, ci in noi tancuri T-90 si in rachete.

E evident ca Putin asteapta doar noile arme ca sa atace in forta.

Cum se pregateste NATO:

 • A creat o Forta de Reactie Rapida de 5000 de soldati americani, care se alatura celor Polonezi si romani. Misiunea lor este sa tina pe loc avangarda ruseasca (Spetsnaz si Vityaz) pana la interventia intregii forta de atac NATO.
 • A creat doua noi Centre de Comanda mari in Polonia si Romania, plus alte patru centre de comunicatii, intre Marea Nordului si Marea Neagra.
 • Polonia si-a marit imens bugetul Apararii: va cheltui 42 de miliarde de dolari (in urmatorii 6 ani). Nici un partid polonez nu s-a opus cheltuielilor, nici macar socialistii http://www.newsweek.com/poland-spend-42bn-military-hardware-next-decade-307160.
 • Polonia a arestat doi agenti rusi care se infiltrasera in serviciile secrete poloneze, dand un mesaj clar Rusiei.

Romania:

 • Doua treimi din romani se tem de razboiul cu Rusia (sondaj INSCOP) si considera stirile despre razboi mai importante decat stirile despre nasul Elenei Udrea.
 • Fostul Ministru al Apararii, generalul Corneliu Dobritoiu, avertizeaza ca, la dotarea actuala, Rusia poate nimici complet Romania in doar 4 ore: http://www.nationalisti.ro/2015/02/mapn-romania-nimicita-patru-ore-de-rusia/.
 • Totusi Guvernul Romaniei nu ia nici o masura pentru apararea tarii si nici un partid romanesc (sau maghiar, sau german etc.) nu zice o vorba despre inarmarea Armatei Romane.

Concluzie:

 • Desi Romania, ca si Polonia, este in prima linie a razboiului, totusi politicienii romani nu fac nici un gest pentru apararea tarii (ca polonezii), ba chiar mai si fura bani de la Armata Romana (PNL a furat un miliard de lei de la ROMARM).
 • Serviciile secrete romane (SRI si SIE) se fac ca nu vad propaganda ruseasca din Biserica, din presa si de pe internet, ba chiar permit firmelor rusesti, ca Mechel, sa distruga industria metalurgica romaneasca si sa concedieze 6000 de muncitori romani.

Romania este SINGURA tara din NATO unde politicienii si Securitatea nu numai ca ignora ingrijorarea populatiei, ba chiar pare ca au semnat ei o pace personala si separata cu Rusia.

Asemenea “pace personala” poarta un nume: tradare de tara. Si se pedepseste cu impuscarea. – Articol de Mihai Giurgea, Capitalism pe Paine

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

14 comentarii

 1. politicieni nu vor constientiza nici cand rusii se vor caza la casa poporului ca mai devreme sau chiar curand ne aflam intr-un conflict militar nici macar in sec 21 nu suntem mai inteligenti ca predecesorii nostri di razb 1 si 2 din sec 20 cand nu mai sunt cai de discutie si modalitati de impunere a unor puncte de vedere diferite oamsnii tind sa rezolve diferendul prin forta bruta astept sa vad daca cei ce alte opinii sa recunoasca ca sunt pacifisti si sa aiba atitudine de ingeri in momente dificile .genetic populatiile de la est de volga se aprind repede si au un accentuat simt al dreptatii personale sa nu uitam ca au avut personalitati ca LENIN,BRERIA ,STALIN ETC adevarati moderatori si formatori de opinie si cu mentalitate de intrajutorare si educare a oamenilor care au fost aprigi aparatore ai valorilor umane "succesuri si multe realizari clasei politruce exceptionale cu care bunul Dumnezeu a binevoit sa ne fie a-"inlaturi" de noi.

 2. Despre tampeniile cretinului de Giurgea… niciodata de bine !

 3. voi stati si vorbiti aici,dar nu va baga absolut nimeni in seama …ia sa iesim jumate din populatie Romaniei in strada atunci sa vedem ce mai fac politiceni …din vorbe nu rezolvam nimic

 4. Ma ce oameni suntei voi ? Cum sa va fie frica in asa hal ? Cum puteti nega din toata fiinta ca e doar o abureala? Eu nu va intelg…Si daca maine, s-ar declara stare de razboi, ce-o sa faceti ? Va ascundeti in vagauna ca vin rusii ?
  Sincer va spun, fi-ti barbati si ce-o sa fie, o sa fie !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *