EUROPA este SOCATA de tragedia de la CARACAL. Declaratii la cel mai inalt nivel

Tragedia cumplită de la Caracal a șocat întreaga Românie și nu numai. Crima a depășit deja granițele țării și a ajuns să șocheze întreaga Europă. Apelul disperat al Alexandrei la 112 nu va rămâne fără urmări.

Președintele Parlamentului European David Sassoli a transmis un mesaj miercuri în care arată că apelul în zadar al Alexandrei la serviciile de urgență ”a întristat și șocat întreaga Europă”.

Într-un mesaj postat pe Twitter, oficialul european a subliniat faptul că trebuie avute în vedere măsuri mai bune de combatere a actelor de violență comise împotriva femeilor.

”Apelul în zadar al Alexandrei, în vârstă de 15 ani, către serviciile de urgență a întristat și șocat întreaga Europă. Măsuri mai eficiente împotriva violențelor comise împotriva femeilor trebuie să se afle în centrul tuturor eforturilor noastre politice și instituționale”, a transmis președintele Parlamentului European, David Sassoli.

Poliţiştii criminalişti şi procurorii DIICOT continuă miercuri, pentru a şasea zi, cercetările la locuinţa lui Gheorghe Dincă din Caracal, cel care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu