“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Eurodeputatul Terheș, acuzație stupefiantă, IN DIRECT. News alert

cristian terhes 1

Bogdan Chirieac, analist politic, a reacționat în urma unei declarații făcute de eurodeputatul Cristian Terheș în direct la România TV.

Au fost contre în direct la România TV între analistul politic Bogdan Chirieac și europarlamentarul Cristian Terheș după ce acesta din urmă s-a arătat indignat că Biserica Ortodoxă Română s-ar putea implica și susține campania de vaccinare în România.

Analistul politic Bogdan Chirieac a încercat să îi explice eurodeputatului faptul că politicienii iau decizii după recomandările celor mai mari savanți și experți în medicină din lume. Cristian Terheș a susținut însă că medicii au făcut ”o mulțime de bani de pe urma pandemiei”.

”Și cei mai mari savanți ai lumii au recomandat vaccinarea până acum. Fauci, din Statele Unite nu e politician, e epidemiolog. Politicienii iau deciziile în funcție de asta, da. Și la noi sunt profesorul Rafila, doctorul Arafat, profesorul Streinu Cercel, ca să numim numai câțiva”, preciza Bogdan Chirieac către eurodeputatul Cristian Terheș.

”Sigur, care au făcut o mulțime de bani de pe urma acestei pandemii. E problema lor”, a declarat Cristian Terheș.

Cristian Terheș și-a schimbat ulterior declarația
Ulterior, eurodeputatul și-a schimbat declarația și a susținut că nu se referea la cei trei specialiști în sănătate din România, respectiv Alexandru Rafila, Raed Arafat și Streinu Cercel.

Bogdan Chirieac: Domnul eurodeputat Terheș face o declarație stupefiantă peste care eu personal nu pot să trec. Spune că profesorul Rafila, profesorul Cercel și doctorul Arafat au făcut o mulțime de bani în pandemie.

Cristian Terheș: Domnule Chirieac, vă rog frumos să nu îmi puneți în gura mea cuvinte pe care nu le-am spus.

Bogdan Chirieac: Păi asta ați spus. Suntem toți de față.

Cristian Terheș: Ce am spus este că toți care au fost la guvernare de când suntem în pandemie au făcut o grămadă de bani.

Bogdan Chirieac: Asta e altceva, dar nu cei trei care nu sunt la guvernare.

Cristian Terheș: Nu puteți nega evidențele.

Bogdan Chirieac: Nu neg nimic. Așa ați spus. Probabil că nu v-ați dat seama. Pe mine m-a șocat ce ați spus. Dacă vorbim amândoi nu se aude. Eu nu aș fi îndrăznit să fac o asemenea afirmație. Acum ați precizat că nu e vorba de Rafila, Cercel, Arafat. Luați înregistrarea emisiunii și vedeți ce ați spus. Între două crize de isterie, doamna Clotilde Armand face niște încredințări directe. Cu toate astea, eu nu îndrăznesc să spun despre doamna Armand că face bani. Nu pot să spun asta, nu am aceste dovezi.

Cristian Terheș: Eu v-am dat ce a spus presa.

Sursa: dcnews.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.