Eugen Teodorovici, reactie EXPLOZIVA: ”Noul PREȘedinte al PSD s-a făcut “PREȘ”. PSD riscă să devină istorie

Eugen Teodorovici l-a atacat luni în termeni foarte duri pe președintele PSD, Marcel Ciolacu, în contextul în care moțiunea de cenzură inițiată de social-democrați a eșuat lamentabil, nici măcar neajungându-se la votul ei.

Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finanțe în guvernarea PSD și principalul contestatar din interiorul partidului al actualului președinte social-democrat, Marcel Ciolacu, acuză actuala conducere a partidului de blat cu Iohannis și Orban.

Ciolacu s-a făcut preș în fața adversarilor politici, susține Teodorovici, lucru extrem de riscant pentru PSD, care riscă să intre în istorie ca partid.

”Lui Marcel Ciolacu i s-au înmuiat genunchii”
”Noul PREȘedinte al PSD s-a făcut “PREȘ”‼️

După ce tocmai se cocoțase cu ”avânt muncitoresc” în funcția de PREȘedinte al PSDreformat, chiar călcând în picioare ”legea” fundamentală a partidului – Statutul PSD (dar pentru care vom aștepta decizia instanței, cum este firesc!), lui Marcel Ciolacu i s-au înmuiat genunchii la primul examen politic al său și al noii ”conduceri” a PSDreformat, înșirată pe o întreagă pagină.

Echipa de “hârtie” și-a arătat din start limita de incompetență care cerea măcar trecerea unei moțiuni de cenzură împotriva celui mai toxic și josnic guvern și s-a făcut „PREȘ” în fața lui Iohannis & Orban!

NU au reușit nici măcar să convingă parlamentarii să vină în sală! NU au reușit să asigure cvorumul necesar! Bine că au reușit să-i aducă la ”congresul” în care au fost ”aleși”… Acolo au reușit pentru că chiar și-au dorit‼️”, a scris Teodorovici luni pe Facebook, după clarificarea situației moțiunii de cenzură.

”Halal negociator!”
”Vechii “lideri” interimari, Marcel Ciolacu și camaradul Paul Stănescu din echipa “aleasă” în Congresul PSD, NU au mai fost în stare nici măcar de un BLAT politic, așa cum a fost în februarie 2020, cu trecerea unei moțiuni cu 261 de voturi, pentru ca, după câteva zile în martie, să voteze, iar, EXACT același guvern Orban!

“Onorabilul” PREȘedinte social-democrat, supranumit și “negociatorul” (apropo, și despre Orban se spune că este un excelent negociator, dar măcar, la el chiar se vede!) a trecut prin chinurile moțiunii, de la avem foarte multe voturi, ”cel puțin 250”, avem suficiente voturi, mai avem susținere …”pe muchie”, până la umilința lui „fără cvorum”! Halal negociator!

PSD, trezește-te, până nu devii ISTORIE‼️”, a mai arătat fostul ministru.

Capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *