Eugen Teodorovici anunță că din APRILIE 2019, pensiile vor scădea cu 30%

Într-o scurtă conferință de presă, Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a anunțat începând de azi, 1 APRILIE 2019, intră în vigoare o Ordonanță de Urgență numită Solidariteatea cu Guvernul, ordonanță care a trecut neobservată.

Astfel, pensionarii nu vor mai fi niște inactivi încasatori de venituri ci vor deveni solidari cu eforturile guvernului pentru îndreptarea unor nedreptăți istorice.

Cum Bugetul are niște probleme, din pensiile românilor vor fi susținute câteva lucruri promise în Programul de Guvernare.

”Începând cu data de 1 APRILIE 2019 – a spus ministrul Teodorovici – deoarece nu putem reduce pensiile crescute cum nu au fost niciodată, din pensii se vor reține sume care vor ajuta Guvernul să își pună în aplicare programul de guvernare, după cum urmează:

– Un procent de 10% din pensii va fi redirecționat pentru creșterea fondului de pensii speciale. Beneficiarii acestor pensii speciale o duc destul de greu, au familii de întreținut, deci trebuie să îi ajutăm,

– Un procent de 5 % va fi redirecționat spre fondul de solidaritate cu cei care, în urma unor sentințe judecătorești nedrepte, au de achitat prejudicii,

– Un procent de 5% din pensii va fi redirecționat spre un fond de susținere a copiilor politicienilor aflați la studii în străinătate,

– Un alt procent, de 5% din pensii va fi redirecționat spre un fond de vacanță a parlamentarilor. Cred că vă dați seama că acești oameni vă reprezintă și trebuie să se prezinte în fața lumii în condiții onorabile.

– În sfârșit, un alt procent de 5% din pensii va fi redirecționat spre un fond din care se vor achita cheltuielile cu spitalizarea a parlamentarilor bolnavi. Cred că este normal ca aceștia să se trateze în spitalele cele mai bune din lume.

De fapt nici nu putem vorbi de o reducere a pensiilor ci doar de faptul că pensionarii, în schimbul a doar 30% din pensii se vor simți onorați fie solidari cu Guvernul, ajutându-l să își îndeplinească programul de guvernare.” – a mai spus Teodorovici.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *