“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRIȘTIRI BUZAU

Cine sunt traficantii de droguri ai Buzaului care au bagat 7 tineri in URGENTE si pe altul in GROAPA. Iata ce am gasit pe site-ul Instantelor de Judecata. Recunosti pe careva?

svd

Publicam in exclusivitate date din dosarul traficantilor de droguri care au ingrozit Buzaul in ultima perioada. Datele le-am obtinut de pe site-ul instantelor de judecata (portal.just.ro).

Inculpati: LAZĂR MIRCEA, MANOLE VASILE DRAGOŞ, MATEI ŞTEFAN ALEXANDRU, COMĂNESCU MIHAI zis Goanga, NICA AURAŞ, STANCIU MIRUNA ILEANA.

Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: Admite propunerea DIICOT – Biroul Teritorial Buzau. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Matei Ştefan Alexandru , Comănescu Mihai, Nica Auraş, Manole Vasile Dragoş şi Lazăr Mircea , pe o durată de 30 zile începând cu 05.02.2018 , ora 18,30, pana la 06.03.2018 inclusiv . Dispune luarea faţă de inculpata STANCIU MIRUNA ILEANA măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 05.02.2018 până la data de 06.03.2018 inclusiv, perioadă în care inculpata nu are voie să părăsească imobilul în care locuieşte din municipiul Buzau , b-dul Nicolae Bălcescu bl. 24 etj.5 apt. 22 judetul Buzau, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. În baza art.221 al.2 C.pr.pen., pe durata arestului la domiciliu, impune inculpatei respectarea următoarelor obligaţii: – să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; – să nu comunice cu numiţii Matei Ştefan Alexandru, Comanescu Mihai, Nica Auraş, Dragomir Alexandru Vasile Claudiu Leonardo, Ivan Claudiu Alin, Niculae Aramis, Bulea Gabriela Elena , Caloian Mihai Dian, Roşu Alexandru Gheorghe, Mincu Dragoş Stefan, lazăr Mircea, Dermengi Dan Gabriel, Manole Dragoş Vasile , Hagiu Marian Jony, Râpă Lucian Victor şi Vulpescu Alexandru Ionuţ.

În baza art.221 al.4 C.pr.pen., atrage atenţia inculpatei că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. În baza art.221 al.5 C.pr.pen., pe durata măsurii, inculpata poate părăsi imobilul în care locuieşte pentru prezentarea în faţa organelor judiciare, la chemarea acestora. În baza art.221 al.7 C.pr.pen., în cazuri urgente, pentru motive întemeiate, inculpata poate părăsi imobilul în care locuieşte, fără permisiunea judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată, pe durata de timp strict necesară, informând imediat despre aceasta instituţia, organul sau autoritatea desemnată cu supravegherea sa şi organul judiciar care a luat măsura arestului la domiciliu ori în faţa căruia se află cauza. În baza art.221 al.8 C.pr.pen., prezenta încheiere se va comunica, de îndată, inculpatei, Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul IPJ Buzău desemnat cu supravegherea inculpatei, Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Buzău şi organelor de frontieră (Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Buzău şi Poliţiei de Frontieră Română). În baza art.221 al.9 C.pr.pen., Biroul Supravegheri Judiciare din cadrul IPJ Buzău verifică periodic respectarea măsurii şi a obligaţiilor de către inculpată, iar în cazul în care constată încălcări ale acestora, sesizează de îndată procurorul, în cursul urmăririi penale, judecătorul de cameră preliminară, în procedura de cameră preliminară, sau instanţa de judecată, în cursul judecăţii. Cu drept de contestatie in termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată in şedinţa camerei de consiliu astăzi 05.02.2018
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP) 4/2018 05.02.2018

sdd

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.