„Esti un nesimtit, ai fugit ca un LAS. Vei fi un nimeni cum au mai fost si altii ca tine” REACTII DURE la adresa lui PONTA

La scurt timp dupa ce Victor Ponta a anuntat ca i-a trimis demisia sa in alb lui Liviu Dragnea, pe pagina de Facebook a fostului premier au aparut reactii dure din partea membrilor PSD.

Membrii si simpatizantii PSD se arata dezamagiti de decizia fostului premier, iar o parte dintre acestia l-au atacat violent.

Esti un nesimtit ai dat bir cu fugiti in loc sa lucrezi pentru oameni ai frustrari personale. Ai fugit ca un las ai lasat partidul cind era la greu acuma ii faci si mai mult rau numai pentru interese personale.Vei fi un nimeni cum au mai fost si alti ca tine. Rusine”, i-a transmis lui Ponta un membru al PSD.

Fostul premier Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca isi depune demisia din PSD.

„Daca deranjez, ca am vazut ca deranjez, de astazi o sa-i trimit domnului Dragnea – stiti ca eu nu vreau sa ma dea nimeni afara din partid – ii trimit demisia mea in alb si cand il supar foarte tare o introduce si a scapat de mine. Dar sa tac din gura n-o sa tac, nu pot la varsta asta sa mai tac din gura pe lucruri pe care le-am vazut, pe care le stiu si pe care le vad cu ingrijorare”, a declarat Ponta. (Sursa)

VEZI SI:Jigodia Națională, VICTOR PONTA, și-a prezentat DEMISIA în ALB din PSD

VEZI SI:BOMBĂ! Ponta RECUNOAȘTE pe Facebook că a fost „SIFON” la DNA! Dezvaluiri incendiare 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.