fbpx
POLITICA

„Eşti o handicapată” / Reacția unui PSD-ist garoian căruia i s-au cerut explicații despre centrul de îngrijire pe care îl deține

Garoiul PSD-ist injura o jurnalistă:

iasi

Un fost deputat PSD de Iaşi Viorel Blăjuţ a adresat injurii, cuvinte jignitoare şi ameninţări unei jurnaliste care l-a sunat pentru a-i cere un punct de vedere cu privire la nereguli reclamate la o unitate de îngrijire a bolnavilor pe care o deţine, scrie Ziare.com.

Potrivit bzi.ro, fostul deputat PSD Viorel Blăjuţ a înjurat şi ameninţat o jurnalistă care l-a sunat pentru a-i cere un punct de vedere cu privire la presupuse nereguli găsite la două unităţi de îngrijire a bolnavilor pe care le deţine – Spitalul ”Sf. Sava” şi Centrul Rezidenţial ”Sf. Anton” din Bucium.

Publicaţia a fost sesizată de fratele unei paciente care a murit la Centrul Rezidenţial ”Sfântul Anton” că aceasta ar fi fost umilită şi înfometată până la moarte.

”De ce m-aţi sunat pe telefonul meu personal când v-am rugat să nu mă mai deranjaţi, să nu mă mai sunaţi?! Vă fac plângere pentru hărţuire! (…) V-am spus şi data trecută că nu sunt director, dar parcă sunteţi handicapaţi şi insistaţi! Ce punct de vedere vrei? Nu pot să discut cu tine, neica nimeni ce eşti, astfel de discuţii! Eşti o neica nimeni şi nu pot discuta cu tine acte medicale! Suntem spital de paliative, dacă ştii ce înseamnă, dacă tot nu ai habar ceva medicină! Nu suntem nici azil, nici ce crezi tu în creierul ăsta varză, dacă tu mă întrebi tot felul de rahaturi prin telefon. Eşti o nesimţită! Scrie ce vrei pentru că oricum ne vedem la instanţă. Este spital de paliative, pentru persoane în stadiu terminal. Dacă te uiţi pe orice carte de medicină, nu ai mai da telefoanele astea tâmpite”, a afirmat Viorel Blăjuţ, potrivit News.ro

Discuţia cu jurnalista a continuat în aceeaşi manieră şi s-a ajuns chiar la înjurături şi jigniri.

”Nu înţelegi româneşti, handicapato! Dacă eşti proastă! Eu îţi explic ceva şi nu înţelegi. Scrie ce dracului vrei, că oricum ne vedem în instanţă. Nu suntem azil de bătrâni, suntem spital de îngrijiri paliative, în faze terminale. Vin oameni care nu mai reacţionează la tratament. Voi chiar nu înţelegeţi, idioţi ce sunteţi!”, a mai afirmat Viorel Blăjuţ.

Viorel Blăjuţ a fost deputat PSD în perioada 2012 – 2016 şi este un cunoscut om de afaceri în oraş.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.