“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Ești GHERȚOI ȘI DOREȘTI PERMIS DE CONDUCERE FĂRĂ SĂ FACI ȘCOALA DE ȘOFERI? Iată cât costă!

Un român și-a cumpărat un permis fals de conducere pentru care a plătit 2.000 de euro!

index 66

Un caz șocant a fost adus la lumină, după ce un cetățean român a fost descoperit cu un permis de conducere falsificat provenind din Germania. Bărbatul a fost prins încercând să schimbe documentul fals la Serviciul de Permise de Conducere din Alba Iulia.

Potrivit informațiilor, individul a achiziționat permisul fals prin intermediul rețelei de socializare Facebook, plătind o sumă considerabilă de 2.000 de euro. Documentul falsificat era modelat după un permis de conducere emis în Marea Britanie.

Cu acest permis fals în mână, bărbatul a încercat să îl schimbe pentru unul românesc la Serviciul de Permise de Conducere din Alba Iulia.

Funcționarii din cadrul serviciului au devenit suspicioși în momentul în care au inspectat documentul și au sesizat discrepanțe evidente în privința autenticității acestuia. Fără a ezita, au notificat imediat Poliția cu privire la această încercare de fraudă.

Pe baza informațiilor furnizate de angajații serviciului, s-a deschis un dosar penal înregistrat la Judecătoria Aiud. Individul este acum acuzat de două infracțiuni: complicitate la fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, potrivit celor raportate de Ziare.com.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a fost atras în cursul lunii iulie a anului 2020 de o persoană necunoscută, pe teritoriul Germaniei, care i-a promis că îi va obține un permis de conducere eliberat de autoritățile britanice, fără a fi necesar să urmeze cursurile unei școli de șoferi.

În schimbul permisului fals, cetățeanul român a furnizat datele sale de identificare și o poză personală, plătind o sumă mare de 2.000 euro prin intermediul serviciului bancar Moneygram. Ulterior, în septembrie 2020, bărbatul a încercat să schimbe permisul fals la SRPCIV, chiar în ciuda faptului că era conștient de natura sa falsificată.

Bărbatul risca acum o pedeapsă de până la 3 ani de închisoare pentru implicarea sa în acest caz de falsificare a permisului de conducere. Autoritățile continuă să investigheze acest caz pentru a aduce în fața justiției pe toți cei implicați în acest act ilegal.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.