Este VESTEA ANULUI pentru Dragnea! Ce a aflat în pușcărie

Vestea anului pentru fostul șef al PSD, Liviu Dragnea. Acesta a aflat totul în pușcărie. A venit special pentru el în România, fiind surprinsă de paparazzi.

Liviu Dragnea nu se aștepta la așa ceva. Băgat la pușcărie după ce a fost condamnat definitive în dosarul angajărilor fictive, fostul șef al PSD a primit vestea anului. Fiica acestuia s-a întors în România.

Alexandra Dragnea s-a întors în țară din Los Angeles, acolo unde trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandru Maţaev, fost concurent “X Factor”. Cei doi sunt împreună de mai bine de şase ani.

Deși o duce foarte bine pe tărâm american, Alexandra nu poate să stea departe de ţara în care s-a născut. Recent, ea a revenit în România, fiind surprinsă în Bucureşti. Fiica lui Liviu Dragnea a ieşit în oraş alături de iubitul ei, care i-a condus maşina. Nu se știe deocamdată când va fi vizitat Dragnea de către fiica sa.

Până să ajungă la Rahova, Alexandra a fost surprinsă la cumpărături într-un supermarket. După doar câteva minute, tânăra a ieşit din magazinul respectiv cu o sticlă cu şampon în mână. Grăbită, ea s-a urcat imediat în maşină.

Nu după mult timp, fiica lui Liviu Dragnea şi Alexandru Maţaev, au ajuns într-o zonă de lux a Capitalei, acolo unde tânăra deţine o proprietate, conform spynews.ro.

Alexandra Dragnea şi Alexandru Maţaev s-au cunoscut în 2013, pe vremea când artistul participa la “X Factor”. Tânărul, originar din Republica Moldova, a luptat pentru trofeul concursului și pentru cei 100.000 de euro cu Florin Ristei, însă s-a văzut învins de acesta.

Alexandru Maţaev a filmat un videoclip pe domeniul din Alexandria al lui Dragnea, cel al piesei „Cu capul în nori’. Fiica lui Liviu Dragnea a apărut și ea în videoclipul iubitului ei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.