Este VESTEA ANULUI pentru Dragnea! Ce a aflat în pușcărie

Vestea anului pentru fostul șef al PSD, Liviu Dragnea. Acesta a aflat totul în pușcărie. A venit special pentru el în România, fiind surprinsă de paparazzi.

Liviu Dragnea nu se aștepta la așa ceva. Băgat la pușcărie după ce a fost condamnat definitive în dosarul angajărilor fictive, fostul șef al PSD a primit vestea anului. Fiica acestuia s-a întors în România.

Alexandra Dragnea s-a întors în țară din Los Angeles, acolo unde trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandru Maţaev, fost concurent “X Factor”. Cei doi sunt împreună de mai bine de şase ani.

Deși o duce foarte bine pe tărâm american, Alexandra nu poate să stea departe de ţara în care s-a născut. Recent, ea a revenit în România, fiind surprinsă în Bucureşti. Fiica lui Liviu Dragnea a ieşit în oraş alături de iubitul ei, care i-a condus maşina. Nu se știe deocamdată când va fi vizitat Dragnea de către fiica sa.

Până să ajungă la Rahova, Alexandra a fost surprinsă la cumpărături într-un supermarket. După doar câteva minute, tânăra a ieşit din magazinul respectiv cu o sticlă cu şampon în mână. Grăbită, ea s-a urcat imediat în maşină.

Nu după mult timp, fiica lui Liviu Dragnea şi Alexandru Maţaev, au ajuns într-o zonă de lux a Capitalei, acolo unde tânăra deţine o proprietate, conform spynews.ro.

Alexandra Dragnea şi Alexandru Maţaev s-au cunoscut în 2013, pe vremea când artistul participa la “X Factor”. Tânărul, originar din Republica Moldova, a luptat pentru trofeul concursului și pentru cei 100.000 de euro cu Florin Ristei, însă s-a văzut învins de acesta.

Alexandru Maţaev a filmat un videoclip pe domeniul din Alexandria al lui Dragnea, cel al piesei „Cu capul în nori’. Fiica lui Liviu Dragnea a apărut și ea în videoclipul iubitului ei.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile