Este TERIBIL! Un detaliu SOCANT atesta faptul că Alexandra este victima din butoiul lui Dincă

Anchetatorii DIICOT ar fi găsit la percheziţiile amănunțite făcute la domiciliul lui Gheorghe Dincă şi un fragment de maxilar, care ar aparţine Alexandrei Măceşanu, este amănuntul necunoscut până acum, potrivit unor surse judiciare citate de DIGI24.

Concret, fragmentul de os ar fi fost găsit în butoiul în care s-au găsit şi dinţii copilei.

„Teoria conform căreia s-au scos dinții fetelor traficate în rețea, pentru gusturile ciudate ale unora dintre clienți, și că aceasta ar fi explicație pentru prezența dinților Alexandrei în butoiul lui Dincă – nu s-au găsit doar dinții Alexandrei, ci și fragmente din maxilarul fetei”, se arată în materialul sursei citate care demontează o serie de speculaţii făcute faţă de cercetările din dosarul Caracal şi dispariţia Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu.

În acelaşi material se face vorbire şi despre faptul că o serie de instituţii publice au acordat audienţe lui Alexandru Cumpănaşu dar nu au anunţat public ce măsuri concrete iau faţă de procurorii DIICOT, blamaţi de unchiul Alexandrei Măceşanu.

„Întrebarea care se ridică este însă de ce CSM nu s-a autosesizat, conform legii, pentru presiunile la adresa procurorilor”, notează publicația.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *