fbpx
GENERAL

Este știrea zilei venită chiar din Rusia! Putin face anunțul serii si trimite o undă de șoc în toată lumea

rusia planuieste ceva masiv

Vladimir Putin a transmis un mesaj de ultim moment către tot Occidentul. Liderul de la Kremlin a trecut la acuzații grave și a spus cine este cu adevărat vinovat de războiul din Ucraina. Este știrea zilei venită chiar din Rusia!

Președintele rus Vladimir Putin trimite o undă de șoc în plin război în Ucraina. Liderul de la Kremlin este de părere că tot ceea ce se întâmplă în jurul țării conduse de Volodimir Zelenski este legat de politica prost concepută a Occidentului.

Vladimir Putin a acuzat Occidentul că a ignorat preocupările absolut legitime ale Rusiei în domeniul asigurării securității.

„Tot ceea ce se întâmplă astăzi, inclusiv, din păcate, în jurul Ucrainei, este legat de politica prost concepută a așa-zisului Occident colectiv, care de decenii a ignorat preocupările absolut legitime ale Rusiei în domeniul asigurării securității și a încurajat în orice mod posibil elementele naționaliste neofasciste în conducerea de la Kiev”,a spus Putin, conform Pravda.

Vladimir Putin, atac furibund pe marginea sancțiunilor impuse Rusiei
Liderul de la Kremlin a apreciat că Occidentul ar fi „tratat cu dispreț problemele care se dezvoltau în sud-estul Ucrainei”. În plus, Putin a susținut că acesta a contribuit la continuarea ostilităților inițiate de regimul de la Kiev timp de 8 ani.

Putin a făcut referire și la sancțiunile de pe piețele de petrol și gaze asupra Rusiei. În opinia sa, acestea au fost impuse de Europa „sub presiunea stăpânului american”. Președintele rus a susținut că măsurile duc la inflație energetică chiar în țările occidentale care, „în loc să-și recunoască greșelile”, dau vina tot pe Rusia.

Rusia a mai venit și cu un alt mesaj pentru Europa. Mai exact, Kremlin a acuzat Occidentul că voia schimbarea Administraţiei de la Moscova.

Acuzații fără precedent ale Rusiei la adresa Occidentului
Nicolai Patruşev, secretarul Consiliului prezidenţial pentru Siguranţă Naţională de la Moscova, a precizat că Occidentul încearcă să creeze condiţiile pentru instalarea în Rusia a unui regim pe care să îl controleze, cum s-a întâmplat deja în Ucraina şi în numeroase alte state”.

Potrivit oficialului rus, planurile Occidentului au fost dejucate prin intervenţia militară rusă în Ucraina.

Trebuie amintit că și în urmă cu o săptămână Vladimir Putin a vorbit despre sancțiunile impuse de Occident asupra țării sale. Acesta a susținut atunci că există o legătură directă între ele și perspectiva unei crize globale.

Mai precis, Vladimir Putin a spus, în cursul unei reuniuni pe teme economice, că inițiatorii sancțiunilor își afectează „într-o mai mare măsură propriile interese naționale şi bunăstarea propriilor cetățeni”.

Președintele rus a apreciat că „obsesia Occidentului cu sancţiunile va conduce în mod inevitabil la cele mai dificile şi greu de gestionat consecinţe” pentru cetăţenii UE.

Sursa: capital.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.