Este stirea MOMENTULUI. PSD a dat lovitura! A intrat in politica in urma cu putin timp

Este anunțul zilei. Cei de la PSD au dat lovitura. Și-a anunțat intrarea în politică în urmă cu doar câteva minute. Totul este oficial. S-a aflat și pentru ce funcție candidează.

Cei de la PSD au dat marea lovitură. Este anunțul finalului de săptămână. În apropeirea campaniei electorale totul a devenit oficial.

Este anunțul zilei!
Biroul Permanent Judeţean al PSD Timiş a decis, în unanimitate, să valideze candidatura fostului manager al Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, Voichiţa Lăzureanu, la funcţia de primar al municipiului la alegerile locale din luna septembrie.

„Voichiţa Lăzureanu este o persoană cu reputaţie impecabilă, medic de excepţie, un redutabil participant la bătălia pentru fotoliul de şef al administraţiei locale. Este pentru prima dată în istoria PSD Timiş şi pentru prima dată în istoria Timişoarei când avem o femeie candidat, cu şanse reale de victorie”, arată un comunicat al PSD Timiş.

Voichiţa Lăzureanu, născută în Timişoara, este medic primar în specializarea Boli Infecţioase şi conferenţiar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş”.

Capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *