Este STIREA MOMENTULUI! DEZVALUIRI SOCANTE despre Kovesi!


Anunțul momentului! Au ieșit la iveală informații șocante despre Laura Codruța Kovesi. Totul se află într-o scrisoare pe care Liviu Dragnea ar fi primit-o. Bogdan Chirieac a vorbit despre conținutul acesteia.

Acesta susţine că în această scrisoare se cere înfiinţarea unei Comisii speciale de anchetă privind calitatea de agent străin a Laurei Codruţa Kovesi, scrie DCNews.

Liviu Dragnea a primit o scrisoare prin care se cere înfiinţarea unei Comisii parlamentare de anchetă pentru Laura Codruţa Kovesi privind calitatea de agent sau spion străin în soarta unor servicii secrete străine a fostului procuror-şef DNA.

„Este o situaţie năstruşnică şi probabil o să rămână o curiozitate. A face o comisie parlamentară de anchetă pentru a verifica dacă doamna Kovesi este agent, este o chestiune total neserioasă, dar poţi să faci o comisie parlamentară de anchetă pentru a se evalua războiul româno-român. Ce a însemnat acest experiment cumplit, cu aşa zisă luptă împotriva corupţiei. Să constaţi, pe de o parte, că dimpotrivă, corupţia a înflorit, iar pe de altă parte, pierderile colosale aduse României, elitei politice, economice, financiare şi în special întreprinderilor cu capital românesc. Foarte greu de refăcut”, a afirmat Bogdan Chirieac, în cadrul jurnalului de ştiri, prezentat de Cristina Herea, la România TV.

Citiți și:  Încornoratul Dragnea a inlocuit-o deja pe Irina Tanase? „... împreună cu minunata noastră ...”

„Știm cu toţii că DNA în vremea lui Kovesi nu a dus la bun sfârşit nici măcar un dosar cu o companie străină, nici măcar unul, nu despre asta este vorba. Dar nu analizez dacă este agent secret Kovesi. Este o prostie. Însă, pentru comisia de anchetă se poate analiza felul în care a fost distorsionată piaţa, iar ancheta nu trebuie să o facă parlamentarii, ci Comisia parlamentară de anchetă trebuie să coopteze minţile luminate ale acestei naţiuni. Nu de la securitate, nu vrem ură şi răzbunare, ci de la Academie, de la universităţile din această ţară, de la oameni care au reuşit câte ceva aici şi care pot depune mărturie pentru felul în care au fost închişi cu companiile, s-au jenat sau au pierdut viaţă. Aceste lucruri trebuie făcute. Nu faptul că doamna Kovesi are un sprijin extern extraordinar din partea Germaniei şi cu toţii bănuim că în spatele Germaniei se află Rusia, mai ales după a doua conductă de gaz din Marea Baltică, de răstoarnă total echilibrul de securitate, energetic al Europei. Relaţia Germaniei cu Rusia este la vedere. Nu mai este un secret pentru nimeni. În zona aceasta trebuie mers, dar să analizezi dacă Laura Codruţa Kovesi este agent străin, este o nebunie”, a concluzionat analistul politic.

Citiți și:  Dragnea s-a facut de ras definitiv. Mesajul de Craciun a lasat pe toata lumea mască!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.