“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Este șoc total la Moscova: L-au asasinat în locuinţa sa!

drapel rusia.q53bho0mkx

Vladimir Putin are parte de o nouă lovitură! Comitetul de anchetă al Federației Ruse a intrat în alertă după decesul vicepreședintelui Administrației regiunii Herson pentru Agricultură, Alexei Kovalyov.

Lovitura momentului pentru Vladimir Putin! L-au executat în propria casă. Vor să-i identifice pe cei implicați în atac
Serviciul de presă al departamentului a informat recent că autoritățile ruse vor să-i identifice pe cei implicați în atacul armat. Autoritățile de anchetă penală ruse au transmis pe Telegram că Alexey Kovalev a fost împuşcat mortal în locuinţa sa, conform anchetei preliminare.

„Atacul a fost comis la domiciliul său în data de 28 august 2022. Victima atacatorilor a fost și o fată care locuia împreună cu decedatul”, a transmis serviciul de presă al departamentului, conform informațiilor preluate de Interfax.ru.

Amintim că Alexey Kovalev avea 33 de ani și s-a născut în regiunea Herson. Acesta era deputat al Radei Supreme din 2019, din partea fracțiunii „Slujitorul Poporului”.

După începerea războiului, acesta a rămas pe teritoriul regiunii Herson și și-a anunțat intenția de a coopera cu noile autorități rusești. Totodată, Kovalev a fost expulzat din partid în aprilie 2022.

Acestuia i-a fost anulat și mandatul în aprilie 2022. Din iulie, Kovalev se ocupă de problemele legate de agricultură în administrația interimară a regiunii Herson.

Trupele ruse ar putea rămâne izolate în Herson
Oficialii de la Kiev au anunţat anterior că trupele ruse care traversau fluviul Nipru în regiunea ucraineană Herson, controlată de către militarii lui Vladimir Putin, riscă să rămână blocate. Motivul este unul foarte simplu: toate podurile existente au fost scoase din uz.

Deputatul regional Sergui Khlan a oferit mai multe detalii pentru televiziunea ucraineană: „Singurul mijloc de a traversa fluviul pentru ocupanţi sunt pontoanele de lângă podul Antonivski, dar acestea nu vor putea satisface pe deplin nevoile lor.”

„Rusia îşi transferă centrele de comandă de pe malul drept al râului pe cel stâng, conştientă că, în cazul unei escaladări, acestea nu pot fi evacuate la timp”, a adăugat oficialul ucrainean, duminică, potrivit AFP.

Deputatul afirmă că numărul militarilor ruşi aflaţi acum pe malul drept al fluviului Nipru este de circa 20.000. Aceştia pot oricând „trece podurile avariate pe jos”, a mai spus Sergui Khlan.

La începutul invaziei din Ucraina, trupele ruse au cucerit Hersonul, aflat pe fluviul Nipru, singura capitală regională pe care militarii invadatori au reuşit să pună mâna până la acest moment.

Militarii ruşi au înaintat câteva zeci de kilometri spre vest, dar cele trei poduri, două rutiere şi unul pe cale ferată, care traversează fluviul în zona pe care o controlează au fost bombardate în mod repetat în ultimele săptămâni.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.