GENERAL

Este șoc total! Colaborator ucrainean al Armatei Rusiei, a fost gasit spânzurat

se planuieste sau nu caderea lui vladimir putin

Planurile Rusiei au fost date peste cap după ce un colaborator de-al armatei sale a fost găsit fără suflare în Zaporojie, regiune situata în sudul Ucrainei. Din nefericire pentru țara vecină, colaboratul armatei ruse era cetățean ucrainean.

Un fost grănicer din Ucraina, colaborator al armatei ruse, a fost găsit spânzurat la Zaporojie
Andrii Rijhkov a fost polițist de frontieră în Ucraina. Acesta și-a trădat patria și a devenit colaborator al armatei ruse. Pe data de 27 august, el a fost găsit spânzurat în localitatea Mikhailivka, ocupată temporar de forțele inamice.

Andrei Rijhkov era instalat de Rusia ca „șef al poliției” din Mikhailivka. Serghei Bratchuk, un oficial ucrainean din Odesa, a anunțat că Andrei Rijhkov a fost găsit spânzurat, precizând că așteaptă mai multe informații pentru a se stabili ce s-a întâmplat cu el, potrivit Administrației Militare a Regiunii Zaporijie.

Vestea că aAndrei Rijhkov ar fi colaborator al armatei ruse i-a șocat pe oficialii ucraineni, în contextul în care el a fondat o organizație publică cu numele patriotic „Grăniceri Mikhailovshchina”, depunând un jurământ de credință poporului ucrainean, relatează agenția de presă Ukrinform.

Un alt colaborator rus a fost ucis în Ucraina
Un alt colaborator rus a fost ucis încă din data de 11 august, însă de abia acum au fost făcute publice informațiile. Este vorba despre colaboratorul rus al forțelor ocupaționiste din orașul Starobilsk, regiunea estică Lugansk, Aiksar Laișev.

Anatoli Ștefan (bloggerul ucrainean, care este și ofițer în Armata Ucrainei) este cel care a publicat o înregistrare video cu momentul în care a avut loc asasinarea lui Aiksar Laișev. Potrivit spuselor sale, mașina în care era colaboratorul rus ar fi explodat din senin. Clipul video de mai jos i-ar fi aparținut „trădătorului și colaboratorului Aiksar Laișev”.

Aiksar Laișev a fost la un centru comercial la cumpărături, iar ulterior a urcat în mașină și a pornit motorul, în acel moment s-a produs explozia. Autoritățile din Starobilsk au spus, însă, că bărbatul nu ar fi murit pe loc din cauza exploziei, însă ar fi fost grav rănit.

Deși a fost dus de urgență la spital de un trecător, din cauza arsurilor pe care le avea pe 90% din suprafața corpului, nimic nu s-a mai putut face pentru el. Trebuie menționat faptul că Aiksar Laișev este un fost polițist care a fost numit între timp de autoritățile de ocupație ruse în funcție de conducere în cadrul Ministerului de Interne al așa-zisei Republici Populare Lugansk.

Asasinările colaboratorilor ruși ar putea continua în condițiile în care mai multe persoane se doresc a fi trase la răspundere pentru faptele lor. Partizanii din Peninsula Crimeea, spre exemplu, cer eliminarea cetățeanului rus care a ordonat atacul asupra orașului Vinița, unde 23 de persoane și-au pierdut viața, iar alte câteva zeci au fost grav rănite. Pentru partizani este atât de importantă lichidarea lui încât se oferă și o recompensă de 15.000 de dolari americani pentru prinderea sau uciderea lui.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Un comentariu

  1. Si asasinii astia au pretentia ca rusii sa nu-i judece pe azovistii capturati la Azovstal !

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.

%d