Este REVOLTA pe scena politica. Klaus Iohannis, lovitura momentului!

Este cutremur pe scena politică. Un fost șef al Cancelariei Prezidențiale a răbufnit la adresa președintelui Klaus Iohannis, dar și la adresa Guvernului. Reacția acestuia vine după acuzația de plagiat care planează asupra tezei de doctorat a premierului Nicolae Ciucă.

Revoltă pe scena politică. Cătălin Avramescu, fost șef al Cancelariei Prezidențiale și fost ambasador în Finlanda, iar în prezent cadru didactic la Universitatea din București, a răbufnit la adresa Guvernului, dar și la adresa președintelu Klaus Iohannis în urma acuzației de plagiat care planează asupra tezei de doctorat a premierului Nicolae Ciucă.

De menționat este faptul că Avramescu a fost unul dintre cei mai controversați politicieni din mandatul lui Traian Băsescu. El a realizat, practic, o analiză referitoare la acuzațiile de plagiat.

Acesta susține că ceea ce a făcut Ciucă este o ”hoție”, însă totul s-a terminat, în ciuda încercărilor de a remedia situația. Referitor la președintele Klaus Iohannis, Cătălin Avramescu precizează că șeful statulu nu ma are opțiuni, adăugând că acesta continuă să facă ”pe cretinul”.

Citiți și:  Cîțu îl cheamă la RAPORT pe Ciucă în scandalul momentului

„S-a terminat. Vor mai încerca o vreme sa tragă de timp. Dar hoția a fost descoperită. Iohannis a rămas fără opțiuni. De aceea încearcă tactica lui de bază. Face pe cretinul”, spune fostul șef al Cancelariei Prezidențiale.

Totodată, el a vorbit și despre informațiile transmise de Administrația Prezidențială referitoare la analizarea tezei de doctorat a premierului Nicolae Ciucă. În opinia sa, Avramescu precizează că ceea ce vor să facă autoritățile din România este doar o ”manevră infantilă”.

Mai exact, teza premierului României va fi trimsă la ” instituția militarizată care a devenit o fabrica de plagiat. În același timp, Cătălin Avramescu precizează că la Universtatea unde va merge spre analiză teza de doctorat a lui Nicolae Ciucă, ”tronează generalul Dorin Pleșcan, fostul șef de cabinet al lui Ciucă când acesta era șeful Statului Major General”.

Citiți și:  PSD dă marea LOVITURA în guvern: Cine este femeia adusă de Adrian Câciu

În acest context, politicianul susține că este vorba doar despre o ”manevră infantlă”.

„Administrația Prezidențială a dat un comunicat in care afirma ca teza de doctorat a lui Ciucă trebuie analizată de… comisia de etica de la Universitatea de Apărare Carol I. Mda… Crede ca publicul va înghiți o asemenea manevră infantilă. Adică exact la instituția militarizată care a devenit o fabrica de plagiate. Și unde tronează generalul Dorin Pleșcan, fostul șef de cabinet al lui Ciucă când acesta era șeful Statului Major General…”, mai arată controversatul fost lider PMP.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.