Este razboi TOTAL! Lovitura care l-a adus pe Florin Cîţu in stare de SOC

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, chiar nu se aştepta la o asemenea lovitură. Ultimele declaraţii publice la adresa sa, de o duritate neobişnuită, l-au lăsat pur şi simplu fără cuvinte.

Este război total între ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Totul a plecat de la declaraţiile făcute de liderul social-democrat, luni seara, la Televiziunea Publică.

„Omul nu ştiu ce ceaiuri ia el dimineaţa, seara. Acest om este un mitoman, omul minte cum respiră. Uitaţi-vă la el, a găsit el într-un calculator că impozitează PSD-ul bisericile… Omul din asta trăieşte. Nu am niciun apetit să stau să comentez tâmpeniile spuse de ministrul Finanţelor.

Să ştiţi că pe Ceauşescu l-am împuşcat pentru că a plătit datoriile. Ce facem cu cei care au îndatorat ţara acum, când n-a îndatorat-o nimeni, niciodată? Eu nu vorbesc de împuşcat, nu, Doamne fereşte!”, a declarat Marcel Ciolacu.

Florin Cîţu a reacţionat prompt şi se declară şocat de gravitatea acestor declaraţii. El spune că „al treilea om în stat a îndemnat populația să mă linșeze public, ca pe Ceaușescu”.

„Până și în politică există o limită. Ajunge!”, scrie imperativ Florin Cîţu într-un mesaj pe Facebook, întrebându-l apoi pe Marcel Ciolacu cum mai poate merge acasă la familia sa şi să-i privească în ochi după astfel de declaraţii.

Florin Cîţu încheie precizând că aşteaptă scuze de la preşedintele PSD.

Mesajul integral al ministrului de Finanţe
„Așa vrea Ciolacu să conducă România!

Îmi este foarte greu să scriu ce simt în aceste momente.

Au trecut deja multe ore bune de când al treilea om în stat a îndemnat populația să mă linșeze public, ca pe Ceaușescu.

Sunt șocat și nu pot să comentez gravitatea acestor declarații.

Până și în politică există o limită. Ajunge!

Marcel Ciolacu, tot ce rămâne după declarația ta este următoarea întrebare: cum te mai duci tu acasă la familia ta și te uiți în ochii lor?

Aștept să-ți ceri scuze”, este mesajul postat de Florin Cîţu pe pagina sa de socializare.

Capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.