Este razboi pe fata. Orban a lansat un atac FARA PRECEDENT la adresa lui Rareș Bogdan

Ludovic Orban a lansat un atac virulent la adresa lui Rareș Bogdan. El a a spus că s-a simțit nedreptățit de acțiunile lui liderului europarlamentarilor PNL. Președintele liberal a dat un răspuns categoric la întrebarea dacă Rareș Bogdan este șarpele pe care l-a crescut în partid. Ce a putut să spună Ludovic Orban la o asemenea provocare? Replica șefului PNL este neașteptată.

Ludovic Orban l-a atacat dur pe Rareș Bogdan, într-o emisiune la Knala D moderată de fosta colegă a liderului europarlamentarilor PNL. Întrebat de Denise Rifai dacă este Rareș Bogdan șarpele pe care l-a crescut în partid, președintele PNL a comentat dur. Ludovic Orban a replicat: “Era crescut deja!”.

Mai mult chiar, președintele PNL s-a plâns de acțiunile avute de Rareș Bogdan. Ludovic Orban a spus că s-a simțit nedreptățit de acțiunile acestuia.

”Dar nu l-am crescut eu, că era crescut” a spus Ludovic Orban, întrebat de Denise Rifai dacă ”Este Rareș Bogdan șarpele pe care l-ați crescut în partid?”.

Citiți și:  Rareș Bogdan da din casa: Cum putea rămâne Ludovic Orban președintele PNL

Președintele PNL a dezvăluit că PNL a luat decizia de a-l pune pe Rareș Bogdan cap de listă la europarlamentare pentru că ”era greu să găsim un lider în interiorul partidului care să aibă notorietate, încredere și intenție de vot astfel încât să poată să tragă lista”.

Orban s-a simțit neîndreptățit și neplăcut suprins
Ludovic Orban a adăugat că, în urma cercetărilor sociologice, ”Rareș Bogdan a corespuns, a fost foarte apropiat de ceea ce ne-am dorit, iar decizia ca el să fie candidat pe prima poziție pe lista PNL a fost o decizie corectă. Am câștigat alegerile pentru Parlamentul European, de asemenea am fost alături de președintele României, care a obținut un scor zdrobitor la referendumul pentru justiție, ulterior, l-am sprijinit pe Rareș Bogdan pentru funcția de prim-vicepreședinte”.

Citiți și:  Scandal monstru pe scena politică: Mi-a dat mesaj la 12 noaptea!

”Faptul că are niște opinii e dreptul lui” a mai precizat liderul PNL. El a menționat că ”faptul că exprimă public astfel de puncte de vedere critice nu este corect din punct de vedere democratic, statutar și nu este normal să-ți ataci un coleg de partid care s-a purtat frumos cu tine și te-a susținut”.

Întrebat dacă s-a simțit jignit, Ludovic Orban a răspuns: ”Nedreptățit aș spune, chiar am fost foarte neplăcut surprins, nu mă așteptam, dar viața merge înainte”. Orban a susținut că este ”opusul unui lider autoritar”. Mai mult chiar, toată lumea îl întreabă de ce este ”așa de diplomat, de iertător”.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!