Este RAZBOI in PNL! Val de REVOLTA impotriva lui Orban

Ieșirea publică a lui Rareș Bogdan împotriva liderului PNL, Ludovic Orban, este doar un semnal de atac al taberei din PNL care se poziționează împotriva lui Orban, ne-au precizat surse din PNL.

Liderii ”din umbră” ai revoltei sunt primarii PNL din zona Ardealului, acolo unde partidul are cele mai puternice organizații și locul de unde vin cele mai multe voturi. Pe lângă liderii din Ardeal, conform surselor noastre, revolta se extinde și spre alte județe ale țării, inclusiv spre Oltenia și Banat.

Nemulțumirile celor din PNL sunt generate atât de negocierile privitoare la formarea Guvernului, cea mai mare supărare fiind pierderea ministerelor Dezvoltării și Fondurilor Europene. Primarii PNL din zona Ardealului și-au făcut calcule pe banii europeni care urmau să vină în România și din acest motiv aveau nevoie de controlul Ministerului Dezvoltării pentru a-și finanța o serie de proiecte.

În acest moment, în PNL se joacă un joc de tipul ”țară, țară vrem ostași”. Fiecare tabără încearcă să își adune adepți, dar nu vom avea parte de mișcări bruște, asta pentru că liberalii se tem de pierderea guvernării. Atmosfera se menține una extrem de tensionată, dar taberele se concentrează pe viitorul Congres al PNL. Acolo se va da bătălia decisivă și nu este exclus să avem un Congres ca pe vremuri cu formare de ”cooperative” și un rezultat total imprevizibil.

Deocamdată, președintele Klaus Iohannis nu a dat niciun semnal în interiorul PNL. Se pare că și acesta așteaptă să vadă care tabără se va contura mai puternic și ulterior își va declara susținerea pentru unul dintre candidații la Congres.

Sursa: stiripesurse.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *