Este LOVITURA ZILEI! Mesajul- CHEIE care îl distruge pe Dragnea!

Viorica Dăncilă are parte de o zi plină de vești bune. După ce și-a făcut intrarea la Congresul PSD ca o adevărată vedetă, aceasta a primit un mesaj cheie.

Pesediștii s-au adunat la Congresul extraordinar al Partidului Social Democrat pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale.

Vedetă a fost Viorica Dăncilă care a avut parte de o intrare triumfală la eveniment. Ea a fost întâmpinată de toți cei prezenţi cu aplauze, strângeri de mână, dar şi cu coloana sonoră a celebrului film Rocky, cu Sylvester Stallone în rolul principal.

Un moment aparte l-a reprezentat intervenția liderului Partidului Socialiştilor Europeni, Serghei Stanişev. Acesta s-a aflat într-un conflict în trecut cu PSD, pe Liviu Dragnea, atunci când a anunțat înghețarea relațiilor PES cu PSD.

Citiți și:  BREAKING NEWS | Irina Tănase, chemata de procurorii DNA, la prima oră!

Sâmbătă însă, la Congres, liderul PES a luat cuvântul la Congresul PSD şi a transmis un mesaj de susţinere pentru Viorica Dăncilă, în perspectiva candidaturii la alegerile prezidenţiale.

„Ştiu că relaţiile dintre noi, PES, şi PSD nu au fost mereu cele mai bune. Dar sunt aici pentru a schimba asta. Pentru a da startul unei noi etape de comunicare între PSD şi marea familie a socialiştilor europeni. Şi cred că nu mai e nevoie de nicio traducere când spun că o susţin total pe Viorica Dăncilă în cursa pentru alegerile prezidenţiale din România. Putem reuşi doar împreună, ca o familie puternică europeană, pentru că nu vrem să schimbăm doar România, doar Italia, doar Polonia, ci toată Europa. Vrem să aducem social-democraţia înapoi în toată Europa”, a declarat Serghei Stanişev.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.