Este informația momentului! Rusia ar putea utiliza armele nucleare: „Totul este scris acolo”

Este informația momentului venită de la Moscova! Rusia ar putea utiliza armele nucleare în contextul războiului cu Ucraina. Anunțul a fost făcut chiar de către un oficial rus!

Ministrul adjunct de Externe al Rusiei, Alexander Grushko, a vorbit marți despre posibilitatea utilizării armelor nucleare în contextul războiului cu Ucraina. Astfel, ministrul a declarat că o această decizia a fost stabilită în mod clar în doctrina militară a Rusiei.

”Avem o doctrină militară, totul este scris acolo”, a spus Alexander Grushko, relatează Reuters.

Potrivit doctrinei militare, Rusia permite utilizarea armelor nucleare dacă sunt folosite împotriva țării sau dacă statul rus se confruntă cu o amenințare din partea armelor convenționale.

Președintele rus, Vladimir Putin, este cel care poate decide utilizarea armelor nucleare.

SUA avertizează Occidentul cu privire la riscul utilizării armelor nucleare de către Rusia
Sâmbătă, directorul Agenției Centrale de Informații din SUA, William Burns, a spus că Vladimir Putin nu își permite să piardă în Ucraina. Acesta a avertizat că Occidentul nu poate ignora riscul utilizării armelor nucleare de către Rusia.

Citiți și:  Putin, avertisment TERIBIL la adresa aliaților NATO: Tara sa va lovi "fulgerător"!

”Nu vedem, ca comunitate de informații, dovezi practice în acest moment ale planificării pentru desfășurarea sau chiar utilizarea armelor nucleare tactice. Miza este foarte mare pentru Rusia lui Putin”, a declarat William Burns.

Vladimir Putin ar putea lansa arme nucleare
Sănătatea mintală a lui Vladimir Putin este “proastă”, iar amenințarea că ar putea lansa arme nucleare este “foarte reală”, a dezvăluit un oligarh apropiat al tiranului.

Miliardarul le-a spus asociaților că “poveștile despre faptul că a înnebunit nu sunt o glumă”, în contextul în care se teme că liderul rus ar putea declara astăzi un război total împotriva Ucrainei, arată The Sun.

Liderul de la Kremlin, în vârstă de 69 de ani, a participat la o paradă uriașă de comemorare a victoriei asupra Germaniei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial. Oligarhul a declarat că Vladimir Putin ar fi putut folosi acest eveniment pentru a ordona o mobilizare în masă.

Starea de sănătate a lui Putin este gravă
Starea de sănătate a tiranului rus a făcut obiectul unor speculații considerabile, în contextul în care s-a raportat că se luptă atât cu un cancer abdominal, cât și cu boala Parkinson.

Citiți și:  Pasul DECISIV al liderului de la Kremlin in Ucraina. News alert

O sursă a declarat că oligarhul și alte persoane din interior “mi-au spus că marile afaceri strâns legate de putere stau liniștite ca șoarecii, deoarece nebunia împăratului este reală, iar amenințarea atacului nuclear este, de asemenea, foarte reală”.

“Mi-au spus că sănătatea psihiatrică a lui Putin este într-adevăr proastă, iar poveștile despre faptul că a luat-o razna nu sunt o glumă”, a declarat sursa, adăugând “există o traumă cu adevărat gravă acolo, cu toată lumea speriată de consecințele ei.”

Oligarhul este un nume cunoscut în Rusia și îl cunoaște îndeaproape pe liderul rus de mai multe decenii.

Alte rapoarte sugerează că Putin suferă de stadiile incipiente ale bolii Parkinson și că se agață de birou pentru a evita tremuratul involuntar.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.