Este informația momentului! Casa interlopului ucis, Emi Pian, luata cu asalt de mascati

Este alertă printre membrii grupării Duduienilor după ce încă de la primele ore mascații au descins la mai multe locuințe care aparțin cunoscutului clan din lumea interlopă. Potrivit ultimelor informații, polițiștii Serviciului Omoruri și „mascații” Brigăzii Speciale a Jandarmeriei au ajuns, miercuri dimineață, la mai multe adrese care aparțin membrilor clanului Pian, în dosarul uciderii liderului interlop Florin Mototol

Perchezițiile vizează mai multe locații, printre care și casa în care a locuit liderul clanului Duduienilor, Emi Pian.

Potrivit ultimelor date, oamenii lege caută probe concludente (obiectele, armele albe folosite în timpul incidentului care a dus la moartea lui Emi Pian), care să conducă la elucidarea completă a condițiilor în care s-a produs incidentul deosebit de grav în urma căruia liderul clanului a decedat.

De altfel, în urmă cu o zi, Curtea de Apel București a luat marți o decizie cu privire la principalul suspect din dosarul lui Emi Pian, interlopul care a murit în urma unei încăierări provocate de anumite neînțelegeri la un joc de barbut. Potrivit România TV, Curtea de Apel București a respins azi solicitarea de arest la domiciliu sau control judiciar pentru suspectul principal din dosarul lui Emi Pian. Acesta va sta timp de 30 de zile după gratii.

Partida de barbut care s-a încheiat cu o crimă a avut loc în casa patronului unei firme de taxi din Capitală.

Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, spune că liderul clanului Duduianu a fost asasinat la comandă. Familia bănuieşte că alti lideri mafioti s-au înteles să-l lichideze pe seful Duduienilor.

„Faptul ca a fost arestat baiatul ala reprezinta dreptate? Da, sa-l aresteze si pe el si pe cei care l-au pus sa-l omoare, el a fost pus va spun sincer… crima a fost la comandă, premeditată, a fost vorbita din urma, trebuie pe Emi sa-l executam… a dat bani la oamenii din lumea lui cu camata, a facut puscarie, pentru asta a platit”, susține fratele lui Emi Pian.

Capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *