“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

ESTE GENIAL! ROMANUL se pricepe la TOT: Tractorul MINUNE: motor de Merc, bord Audi, volan de Dacie

tractor homemade

Un bărbat din Gorj care şi-a dorit întotdeauna un tractor, dar nu a avut niciodată suficienţi bani pentru a cumpăra unul, a făcut ceea ce face orice român când este constrâns de limitările financiare: s-a descurcat. Pasionat de mecanică el şi-a construit singur, de la zero, la el acasă, un tractor cât se poate de funcţional, scrie Digi24.

Gorjeanul a achiziţionat componente auto de la diverşi producători şi le-a adaptat sub forma unei maşini agricole, iar pentru asta a investit în jur de 1.500 de lei.

„Motorul este Mercedes sută la sută. Cutia de viteaze este de-a noastră de Aro 10. Ambreiajul este de Moskvich. Electromotor e de Moskvich. Bordul e de Audi, volanul este de Dacie”, spune Vali Martin.

„A fost foarte greu să umbli prin târguri, să găseşti tot felul de piese, să le modifici, pentru că nu are nimic de tractor în el. Sunt numai piese adaptate”, mai spune Vali Marin.

Majoritatea componentelor le-a asamblat chiar în bucătăria proprie, iar cel mai dificilă parte a fost fabricarea caroseriei.

Așa-i că-i GENIAL?

VEZI SI: INVENTIE AUTENTIC ROMANEASCA – DACIA cu şase roţi. A investit circa 3.500 euro dar a meritat efortul pentru MASINA MINUNE (VIDEO)

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.