Imaginea dezastrului. Tăriceanu, INGENUNCHIAT

Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, pare să traverseze cea mai dificilă perioadă din viața sa de politician. Cariera sa la cel mai înalt nivel pare să se apropie de final, după ce șeful ALDE a decis să rămână legat ombilical de Liviu Dragnea și să tragă în groapă partidul său, care nu a reușit nici măcar să facă pragul pentru Europarlamentare. Mai nou, Tăriceanu este huiduit la scenă deschisă.

Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, pare să traverseze cea mai dificilă perioadă din viața sa de politician.

Cariera sa la cel mai înalt nivel pare să se apropie de final, după ce șeful ALDE a decis să rămână legat ombilical de Liviu Dragnea și să tragă în groapă partidul său, care nu a reușit nici măcar să facă pragul pentru Europarlamentare. Mai nou, Tăriceanu este huiduit la scenă deschisă.

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a fost huiduit de românii prezenți, la sosirea la Catedrala Mânturii Neamului, acolo unde Papa Francisc a susţinut un discurs.

„Demisia!!!”, „Borfașule!”, „Hoțule!”, „Ai fraudat alegerile, hoțule!”, i-au strigat românii, potrivit Digi 24.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.