Este DOLIU in lumea sportului din Romania. Un fost CAMPION a murit intr-un teribil accident

Lumea sportului românesc este în doliu. Un culturist, fost campion, a murit într-un accident cumplit în Tulcea. Constantin Bebeșelea, avea 60 de ani, iar mașina în care se afla a fost pur și simplu spulberată.

Fostul campion a intrat cu autoturismul pe contrasens și s-a izbit de un TIR și nu a mai avut nicio șansă. Constantin Bebeșelea era la volanul unei mașini pe DN22-E87, când la un moment dat a pierdut controlul și s-a izbit de un TIR condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Tulcea. Sportivul a murit, iar soția acestuia e în stare gravă la spital.

Ce spun foștii colegi după moartea campionului
„Eram copil când l-am cunoscut pe Constantin Bebeșelea. Prima sală de fitness în care am pășit a fost a lui. Un om deosebit, o energie pozitivă, caldă și puternică. Această persoană mi-a influențat viața și cariera, așa am ajuns astăzi să fiu antrenor de fitness și să urmez această cale, iar dânsul mereu m-a ajutat cu sfaturi. De fapt, ajuta pe toată lumea, un om deschis la suflet și la minte. Îi mulțumesc și îi voi fi recunoscător toată viața. Dumnezeu să-l odihnească în pace. „, este mesajul sportivului Eduard Petricioiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *