Este DOLIU in lumea sportului din Romania. Un fost CAMPION a murit intr-un teribil accident

Lumea sportului românesc este în doliu. Un culturist, fost campion, a murit într-un accident cumplit în Tulcea. Constantin Bebeșelea, avea 60 de ani, iar mașina în care se afla a fost pur și simplu spulberată.

Fostul campion a intrat cu autoturismul pe contrasens și s-a izbit de un TIR și nu a mai avut nicio șansă. Constantin Bebeșelea era la volanul unei mașini pe DN22-E87, când la un moment dat a pierdut controlul și s-a izbit de un TIR condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Tulcea. Sportivul a murit, iar soția acestuia e în stare gravă la spital.

Ce spun foștii colegi după moartea campionului
„Eram copil când l-am cunoscut pe Constantin Bebeșelea. Prima sală de fitness în care am pășit a fost a lui. Un om deosebit, o energie pozitivă, caldă și puternică. Această persoană mi-a influențat viața și cariera, așa am ajuns astăzi să fiu antrenor de fitness și să urmez această cale, iar dânsul mereu m-a ajutat cu sfaturi. De fapt, ajuta pe toată lumea, un om deschis la suflet și la minte. Îi mulțumesc și îi voi fi recunoscător toată viața. Dumnezeu să-l odihnească în pace. „, este mesajul sportivului Eduard Petricioiu.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *