Este DOLIU in lumea filmului. A MURIT UN MARE ACTOR INTR-UN TRAGIC ACCIDENT

Lumea filmului este din nou în doliu, după moartea tragică a actorului Orson Bean, care a fost lovit mortal de o mașină în Los Angeles. Actorul avea 91 de ani și a fost ucis vineri.

A murit actorul Orson Bean

Poliția din Los Angeles afirmă că a fost vorba despre un accident și că șoferul nu are nicio vină. În ciuda concluziilor inițiale care nu au dus la formularea niciunei acuzații, polițiștii au afirmat că ar putea totuși înainta cazul procuraturii pentru a se stabili dacă se impune continuarea cercetărilor.

Jurnaliștii de la TMZ spun că actorul traversa neregulamentar atunci când a fost lovit de o mașină care trecea și proiectat într-un alt automobil aflat în mișcare, scrie Mediafax. Actorul a murit pe loc.

Actorul a traversat neregulamentar, la vârsta de 91 de ani
Cariera lui Bean a debutat în anii ´50, când a apărut de mai multe ori ca invitat al emisiunii „The Tonight Show” atât cu Jack Paar cât și cu Johnny Carson. Era una dintre cele mai cunoscute figuri ale emisiunilor concurs americane din a doua jumătate a secolului XX.

A avut roluri și în seriale precum „7th Heaven”, în 2003, „How I Met Your Mother”, în 2007 și „Modern Family”, în 2016. Bean jucat și în pelicula din 2018 „The Equalizer 2”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *