Este dezvăluirea momentului. Arafat a fost la un pas sa fie dat afara?


Șeful DSU, Raed Arafat, a fost la un pas de a fi dat afară din Ministerul de Interne. Este dezvăluirea momentului care produce cutremur în politică.

Dezvăluire șoc din interiorul Guvernului. Șeful DSU, Raed Arafat, a fost la un pas de a rămâne șomer. S-a aflat și cine voia să-l dea afară.

Arafat, dat afară?!
Leful deputaților PSD, Alfred Simonis, detonează bomba. Acesta a dezvăluit în Parlament că Marcel Vela a vrut să-l dea afară pe Raed Arafat din ministerul de Interne înainte de explozia pandemiei de coronavirus.

Simonis a criticat Guvernul şi a spus că dacă Executivul impune obligativitatea de a purta măşti, ar trebui să le și pună la dispoziţia cetăţenilor.

Citiți și:  Printr-un document oficial, Raed Arafat și șefa DSP-urilor îi amenință cu închisoarea pe cei scoși din izolare de Curtea Constituțională!

„V-am auzit plângând pe umerii dr. Raed Arafat. Mi-ar fi şi jenă, ţinând cont de faptul că e cunoscut, ştim cu toţii, că acum două luni, trei luni, ministrul Vela cerea rapoarte peste rapoarte şi căuta pretexte pentru a-l demite. Stau şi mă întreb, dacă v-ar fi ieşit acest plan, cine ar fi dus lupta cu acest COVID-19? Cîţu? Vela? Grindă? Cine o făcea?”, a spus liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, în plenul Camerei Deputaţilor.

Social-democratul a mai spus că PSD a fost nevoit să intervină asupra proiectului Guvernului. „A fost necesar să oprim abuzurile grosolane, prin care pensionari care depăşeau cu 2-3 minute ora până la care puteau ieşi din casă primeau amenzi de 20.000 de lei, două sute de milioane vechi. Probabil că în vilele de protocol, unde locuiesc cei de la Guvern, e foarte mică suma asta”, a argumentat el.

Citiți și:  Arafat RECUNOASTE: Situaţia nu este sub control. Haos în sistemul medical. Ar putea intra în COLAPS

Alfred Simonis a spus că dacă Guvernul obligă cetăţenii să poarte mască, trebuie să le și pună la dispoziţia persoanelor vulerabile, defavorizate.

„Îl auzeam pe Cîţu cămătaru, că avem o mare creştere economică… astăzi, alt domn spunea că nu ne putem permite avceastă cheltuială cu măştile. Hotărâţi-vă. Avem creştere, avem bani? Sau nu avem?”, a conchis acesta.

Sursa: capital.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

257 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile