Este DEMITEREA ANULUI: Decizia fulger luată de Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban l-a demis pe unul dintre cei mai importanți oameni, care conducea o instituție cheie. Decizia a fost luată cu puțin timp în urmă

Ludovic Orban a luat o decizie bombă. El l-a demis pe Horia-Miron Constantinescu, care deținea funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

„În temeiul art 29 și art 31 lit a) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr 57/2019 privind Codul Administrativ, cu completările ulterioare, precum și art 5 alin (1) din Hotărârea Guvernului nr. 700/2012 privind organizarea și funcționarea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, cu modificările și completările ulterioare,

primul ministru emite prezenta decizie

Articol unic – (1) Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Horia-Miron Constantinescu se eliberează din funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

Citiți și:  Bombă în politică! Scrisoare incendiară primită de Ludovic Orban din spatele gratiilor

(2) La data prevăzută la alin (1), doamna Mihaela Irina Ionescu, scretar general, exercită atribuțiile președintelui Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, până la numirea conducătorului instituției, în condițiile legii”, se arată în decizia apărută în Monitorul Oficial și semnată de Ludovic Orban.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile