Răsturnare de situație în cazul Caracal. Decizie de ultimă oră luată de procurori. Dosar penal pentru mama Luizei Melencu

Răsturnare de situație în cazul Carcal. Mama Luizei Melencu este la mijloc după o serie de declarații făcute în urmă cu un an de zile. Mai exact, potrivit România Tv, procurorii DGA au decis să deschidă un dosar penal pentru luare de mită, pe numele Monicăi Melencu, mama Luizei.

De menționat este faptul că, decizia procurorilor vine în contextul în care, în urmă cu un an de zile, femeia a declarat la România TV că a trecut granița cu fiicele ei fără procură de la tatăl lor, oferind mită vameșilor de la Bechet.

Astfel, potrivit sursei citate, acum, pe numele Monicăi Melecu a fost deschis un dosar pentru dare de mită. În acest context, avocata acesteia susține că procurorii nu vor altceva decât să o reducă la tăcere pe Mama Luizei, după ce aceasta ar fi acuzat de mai multe ori că dosarul intrumentat de procurori privind uciderea fiicei sale nu are suficiente probe.

Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă
În ceea ce privește situația lui Gheorghe Dincă, presupusul criminal al crimelor de la Carcal, la data de 1 martie, instanța a respins cererea de strămutare a dosarului formulată chiar de Gheorghe Dincă, de la Tribunalul din Olt la cel din Slatina.

Astfel, dosarul Caracal va fi, în continuare, judecat pe fond la Tribunalul Olt. De menționat este faptul că, Dincă a solicitat în cadrul unei conferințe strămutarea dosarului, pe motiv că nu are încredere în magistrații din Olt.

Totoată, în urmă cu câteva zile, monstrul de la Caracal a fost adus în fața judecătorilor de la Tribunalul Olt. Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu, a lansat în și ea la rândul ei o serie de acuzații dure după proces.

Mai exact, aceasta acuză judecătorii că încearcă să acopere anumite lucruri în acest dosar și a făcut cerere de recuzare.

„Am solicitat asistență juridică internațională. Să se afle cu ce posturi telefonice s-a vorbit de pe telefonul Luizei, după răpire. Au fost șase apelui de pe telefonul Luizei, în contextul în care Dincă era în altă locație. Ce se face în acest dosar, nu se face justiție.” spune aceasta.

Totodată, ea a mai adăugat că judecătoarea i-ar fi sugerat monstrului de la Caracal să nu mai dea declarații în spațiul public.

„Dincă cred că primește niște promisiuni, alteori i se pare că sunt acoperite alte lucruri și este debusolat. I s-a sugerat de către judecătoare să nu dea declarații.” a mai spus avocata.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!