Este considerat CEL MAI PERICULOS VIOLATOR în serie din România și este pe cale să iasă din pușcărie!

Este considerat cel mai periculos violator în serie din România.

Cel mai cunoscut violator în serie din România, ar putea să fie din nou liber, cu toate că are de executat o pedeapsă de peste 17 ani de detenție. Iulian Fentzel, în vârstă de 60 de ani, care suferă de unele boli cornice, speră să fie eliberat de către magistrații Tribunalului Galați.

În lungii ani petrecuți în spatele gratiilor, violatorul în serie a învățat Codul penal și Codul de procedură de penală, ceea ce l-a ajutat să devină un fel de avocat al deținuților și să câștige o pâine, mai ales că, spun surse din anturajul acestuia, nu primea vizite din partea rudelor.

Deși violatorii nu sunt respectați în spatele gratiilor, deținutul Fentzel a fost privit cu ochi buni de restul răufăcătorilor, în condițiile în care una dintre cele cinci victime ale sale a fost mama unui procuror DIICOT, pe care acesta o siluise, în 2014.

Eliberat cinci ani mai târziu, pe baza recursului compensatoriu, bărbatul a fost din nou arestat după ce a violat, în aceeași zi, două femei din București. Acesta a fost prins după ce prima victima a anunțat autoritățile, iar polițiștii care îl căutau l-au găsit în timp ce viola o a doua victimă.

Condamnat din nou, Iulian Fentzel a cerut, mai întâi, un regim de detenție mai blând, după care, acum doi ani, a solicitat o întrerupere de pedeapsă pe motiv că suferă de o boală gravă.

Instanța nu a mai apucat să se pronunțe pentru că Iulian Fentzel a decis să-și retragă cererea, motiv pentru care a rămas, în continuare, după gratii.

Anul acesta, în 10 octombrie, violatorul în serie a depus, la Tribunalul Galați, o contestație la executare, pentru care a primit termen la jumătatea lunii decembrie.

În 2019, judecătorii au fost de acord să-l lase în libertate, deși mai avea de executat aproape 4 ani din pedeapsă, relatează gândul.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *