Este BOMBA SERII! Decizia SOC pe care Guvernul Orban vrea sa o ia luni, ziua motiunii de cenzura

Guvernul Orban se pregătește să ia o decizie surprzinzătoare în cursul ședinței de Guvern care va avea loc luni. Proiectul de Hotărâre este prins deja pe ordinea de zi a ședinței de Guvern care va avea loc pe 31 august 2020.

Mai exact, Guvernul Orban are pe ordinea de zi a ședinței de luni un PROIECT DE HOTĂRÂRE privind recunoaşterea Fundației “SERA ROMÂNIA” ca fiind de utilitate publică.

La începutul acestui an, un proiect de hotărâre de Guvern a fost postat pe siteul ministerului Muncii, condus de Violeta Alexandru, iar proiectul s-a aflat în dezbatere publică până pe 12 februarie 2020.

Site-ul presacurata.ro scria, la acel moment, că Fundația SERA (Solidaritate cu Copiii Români Abandonați) a fost fondată în anii ’90 de către bancherul Francois Polge de Combret, investigat de mai multe autorități într-un uriaș scandal de corupție, francezul de Combret fiind de-a lungul timpului extrem de interesat de copiii orfani de pe teritoriul României și făcând un lobby foarte puternic la Bruxelles.

Fundația SERA (Solidaritate cu Copiii Români Abandonați) apare și într-un documentar difuzat în 2009, pe televiziunea germane WDR, „Găsește-mi un copil, plătesc cash. Lobby pentru adopțiile internaționale”, în care sunt prezentate presiunile făcute la adresa oficialilor europeni pentru reluarea de către România a adopțiilor internaționale și chiar era acuzată că a finanțat, alături de universități americane, programul “Proiectul pentru Adopție”, desfășurat la Centrul Sfânta Ecaterina din București, prin care s-au făcut experimente științifice pe copiii români orfani.

Tot în ianuarie 2020, publicația Cațavencii scria că director al SERA România este, de mulți ani, Bogdan Simion. În 2015, Bogdan Simion a fost prima variantă a lui Dacian Cioloș pentru postul de ministru al Muncii și Protecției Sociale.

Sursa: capital.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *